Το Σάββατο 18 και τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί η 18η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Volleyleague, από το πρόγραμμα της οποίας απουσιάζει μεν κάποιο μεγάλο ντέρμπι, αλλά περιλαμβάνονται σημαντικές και αμφίρροπες αναμετρήσεις.

Στη Λαμία, η ομώνυμη γηπεδούχος υποδέχεται τον Ολυμπιακό, τον οποίο συχνά δυσκολεύει, ενώ στη Σύρο ο Φοίνικας θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ. Πολύ πιο εύκολο αναμένεται το έργο του πρωτοπόρου Ηρακλή, που θα αντιμετωπίσει στη Μίκρα την αδύναμη ΕΑ Πατρών.

Τη Δευτέρα, στο Μετς, ο Παναθηναϊκός θα δώσει τον υπέρ πάντων αγώνα για την παραμονή του απέναντι στην Κηφισιά, ενώ η «αυλαία» θα πέσει λίγες ώρες αργότερα στο Βραχάτι, με τον Παμβοχαϊκό να υποδέχεται τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.02.2012
19:00 Χαλκιοπούλειο Λαμία – Ολυμπιακός (Πανούτσος, Κουτσούλας)

19:00 Ερμούπολη Φοίνικας Σύρου – ΠΑΟΚ (Ράπτης, Μουλά Λ.)

19:00 Μίκρα Ηρακλής – ΕΑ Πατρών (Μπαντιανίδης, Αμασιάδης)

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.02.2012

17:30 Μετς Παναθηναϊκός – ΑΟ Κηφισιάς (Γεωργουλέας, Καραμπέτσος)

20:00 Βόχα Παμβοχαϊκός – Εθνικός Αλεξ/λης (Βαρθαλίτης, Ονόπας)

* Ρεπό: Άρης

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ