Χωρίς ντέρμπι, αλλά με πολλές… παγίδες στη Volleyleague
Το Σάββατο 18 και τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί η 18η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Volleyleague, από το πρόγραμμα της οποίας απουσιάζει μεν κάποιο μεγάλο ντέρμπι, αλλά περιλαμβάνονται σημαντικές και αμφίρροπες αναμετρήσεις. Στη Λαμία, η ομώνυμη γηπεδούχος υποδέχεται τον Ολυμπιακό, τον οποίο συχνά δυσκολεύει, ενώ στη Σύρο ο Φοίνικας θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ.
Το Σάββατο 18 και τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί η 18η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Volleyleague, από το πρόγραμμα της οποίας απουσιάζει μεν κάποιο μεγάλο ντέρμπι, αλλά περιλαμβάνονται σημαντικές και αμφίρροπες αναμετρήσεις.
Στη Λαμία, η ομώνυμη γηπεδούχος υποδέχεται τον Ολυμπιακό, τον οποίο συχνά δυσκολεύει, ενώ στη Σύρο ο Φοίνικας θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ. Πολύ πιο εύκολο αναμένεται το έργο του πρωτοπόρου Ηρακλή, που θα αντιμετωπίσει στη Μίκρα την αδύναμη ΕΑ Πατρών.
Τη Δευτέρα, στο Μετς, ο Παναθηναϊκός θα δώσει τον υπέρ πάντων αγώνα για την παραμονή του απέναντι στην Κηφισιά, ενώ η «αυλαία» θα πέσει λίγες ώρες αργότερα στο Βραχάτι, με τον Παμβοχαϊκό να υποδέχεται τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.02.2012
19:00 Χαλκιοπούλειο Λαμία – Ολυμπιακός (Πανούτσος, Κουτσούλας)
19:00 Ερμούπολη Φοίνικας Σύρου – ΠΑΟΚ (Ράπτης, Μουλά Λ.)
19:00 Μίκρα Ηρακλής – ΕΑ Πατρών (Μπαντιανίδης, Αμασιάδης)
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.02.2012
17:30 Μετς Παναθηναϊκός – ΑΟ Κηφισιάς (Γεωργουλέας, Καραμπέτσος)
20:00 Βόχα Παμβοχαϊκός – Εθνικός Αλεξ/λης (Βαρθαλίτης, Ονόπας)
* Ρεπό: Άρης
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νικορέστης Χανιωτάκης: «Ο Σμαραγδής μου έδωσε το δικαίωμα να επιλέξω εγώ ποιον ρόλο θα ήθελα να υποδυθώ»
- Άδωνις Γεωργιάδης και Θανάσης Πλεύρης θέλουν να ξαναγράψουν το διεθνές δίκαιο (sic!) – επί το ακροδεξιότερο…
- Σερβία: Άγριο επεισόδιο σε αγώνα kickboxing – Μπήκαν στο ρινγκ και επιτέθηκαν σε Έλληνα αθλητή
- Μαρόκο: Οι ημερομηνίες της ομάδας του Ελ Κααμπί στα νοκ-άουτ παιχνίδια του Κόπα Άφρικα
- Ακίνητα: Στα ύψη οι τιμές στα νεόδμητα διαμερίσματα στην Αθήνα – Οι περιοχές με τη μεγαλύτερη άνοδο
- «Η πιο υπέροχη χειρότερη του κόσμου»: Το νέο έργο της Φωτεινής Αθερίδου στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης



