Χωρίς ντέρμπι, αλλά με πολλές… παγίδες στη Volleyleague
Το Σάββατο 18 και τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί η 18η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Volleyleague, από το πρόγραμμα της οποίας απουσιάζει μεν κάποιο μεγάλο ντέρμπι, αλλά περιλαμβάνονται σημαντικές και αμφίρροπες αναμετρήσεις. Στη Λαμία, η ομώνυμη γηπεδούχος υποδέχεται τον Ολυμπιακό, τον οποίο συχνά δυσκολεύει, ενώ στη Σύρο ο Φοίνικας θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ.
Το Σάββατο 18 και τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί η 18η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Volleyleague, από το πρόγραμμα της οποίας απουσιάζει μεν κάποιο μεγάλο ντέρμπι, αλλά περιλαμβάνονται σημαντικές και αμφίρροπες αναμετρήσεις.
Στη Λαμία, η ομώνυμη γηπεδούχος υποδέχεται τον Ολυμπιακό, τον οποίο συχνά δυσκολεύει, ενώ στη Σύρο ο Φοίνικας θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ. Πολύ πιο εύκολο αναμένεται το έργο του πρωτοπόρου Ηρακλή, που θα αντιμετωπίσει στη Μίκρα την αδύναμη ΕΑ Πατρών.
Τη Δευτέρα, στο Μετς, ο Παναθηναϊκός θα δώσει τον υπέρ πάντων αγώνα για την παραμονή του απέναντι στην Κηφισιά, ενώ η «αυλαία» θα πέσει λίγες ώρες αργότερα στο Βραχάτι, με τον Παμβοχαϊκό να υποδέχεται τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.02.2012
19:00 Χαλκιοπούλειο Λαμία – Ολυμπιακός (Πανούτσος, Κουτσούλας)
19:00 Ερμούπολη Φοίνικας Σύρου – ΠΑΟΚ (Ράπτης, Μουλά Λ.)
19:00 Μίκρα Ηρακλής – ΕΑ Πατρών (Μπαντιανίδης, Αμασιάδης)
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.02.2012
17:30 Μετς Παναθηναϊκός – ΑΟ Κηφισιάς (Γεωργουλέας, Καραμπέτσος)
20:00 Βόχα Παμβοχαϊκός – Εθνικός Αλεξ/λης (Βαρθαλίτης, Ονόπας)
* Ρεπό: Άρης
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τι λέει ο Δήμος Βριλησσίων για την ανατροπή απορριμματοφόρου του Δήμου στην περιφερειακή Αιγάλεω
- Πολωνία-Ιταλία: Η Βαρσοβία και η Ρώμη λένε ότι δεν θα συμμετάσχουν στο Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ
- Για μόνιμη λύση στην υδροδότηση της Αίγινας μέσα στον Φεβρουάριο κάνει λόγο ο Υφυπουργός Εσωτερικών
- Ναρκωτικά: Νεαρός συνελήφθη στο «Ελ. Βενιζέλος» με πάνω από οκτώ κιλά κάνναβη στην κατοχή του
- Η Νέα Αριστερά στο πλευρό των αγροτών: Όχι στην εγκατάλειψη της ελληνικής υπαίθρου
- «Ο Χέιζ-Ντέιβις δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την απόφασή του»