Ο Πανιώνιος έκανε αγγαρεία με το Μαρούσι, αλλά ανέβηκε μόνος τρίτος
Η νίκη του Πανιώνιου απέναντι στο Μαρούσι δεν είναι είδηση, αφού η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες –έτσι όπως έχουν εξελιχθεί φέτος τα πράγματα- είναι χαώδης. Έτσι, το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης δεν αντέχει σε... κριτική με τον Πανιώνιο να συντρίβει με 40 πόντους διαφορά (97-57) το Μαρούσι και να πιάνει μόνος του την 3η θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας στην τελευταία τον αντίπαλό του.
Η νίκη του Πανιώνιου απέναντι στο Μαρούσι δεν είναι είδηση, αφού η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες –έτσι όπως έχουν εξελιχθεί φέτος τα πράγματα- είναι χαώδης. Έτσι, το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης δεν αντέχει σε… κριτική με τον Πανιώνιο να συντρίβει με 40 πόντους διαφορά (97-57) το Μαρούσι και να πιάνει μόνος του την 3η θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας στην τελευταία τον αντίπαλό του.
Αυτή η νίκη, ωστόσο, σήμανε και την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για τους «κυανέρυθρους» στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α1. Με τη σημερινή 13η νίκη τους σε 18 αγώνες, οι Νεοσμυρνιώτες κατάφεραν να… απαλλαγούν από τη «συγκατοίκηση» με τον Κολοσσό.
Ο Πανιώνιος «εγκλώβισε» με το «καλημέρα» το Μαρούσι στην άμυνα ζώνης του, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να πάρουν… ανάσα και μοιραία να προσθέτουν ακόμη μία ήττα στο αρνητικό σερί τους. Η τελευταία φορά που το Μαρούσι απείλησε τους «κυανέρυθρους» ήταν στο 6ο λεπτό, όταν οι φιλοξενούμενοι, με δύο διαδοχικά τρίποντα από Ακεψιμαΐδη και Κόμματο, μείωσαν σε 10-8.
Από εκείνο το σημείο και μετά ανέλαβε δράση κοντά στο καλάθι ο Καββαδάς, ενώ, όταν πήρε τη σκυτάλη στο σκοράρισμα από την περιφέρεια ο Ντίμπλερ, η πλάστιγγα έγειρε οριστικά υπέρ των γηπεδούχων. Ο Αμερικανός γκαρντ του Πανιωνίου πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και τελείωσε τον αγώνα με νταμπλ-νταμπλ σε πόντους και ριμπάουντ (22π.-11ρ.), ενώ ευστόχησε σε 6/8 τρίποντα.
Τα δεκάλεπτα: 23-13, 46-24, 67-46, 97-57
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γκούμας-Παναγιώτου-Μαλανδρής
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γιώργος Μπαρτζώκας): Ξανθόπουλος 4, Κις 8 (2), Αθανασούλας 3 (1), Ντίμπλερ 22 (6, 11ρ.), Μπατής 16 (2), Καββαδάς 10, Ιωάννου 4, Σαρικόπουλος 17, Νάντζφεϊ 8, Μπόισα 4, Παραγιός 1
ΜΑΡΟΥΣΙ (Νίκος Λινάρδος): Σακελλαρίου 2, Δεμερτζής 4, Νικολαΐδης 2, Ακεψιμαΐδης 9 (1), Γκαγκαλούδης 16, Φασιανός, Τσόντζος 2, Κόμματος 14 (1), Μανταλβάνος, Καλογιαννίδης 4, Αγραβάνης 2, Αλεξίου 2.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Επίσημα Όσμαν στον ΠΑΟΚ: Το πρώτο μήνυμα του Τούρκου φόργουορντ
- Σε Live streaming η παρέλαση της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Ισπανίας
- Ολυμπιακός: «Νέος Διευθυντής της Ακαδημίας ο Πάουλο Νόγκα»
- Η Ναϊμέγκεν ανακοίνωσε τον Εμρέ Μορ, μετά την κλήρωση με τον Ολυμπιακό (pic)
- Ο μικρός αδερφός του Γιαμάλ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στους πανηγυρισμούς της Ισπανίας στον τελικό (vids)
- Οι δύο αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό του Conference League, αν αποκλειστεί από την Ντιναμό Κιέβου
- Με Σπαρτάκ Τρνάβα ή ΤΣΣΚΑ 1948 ο Παναθηναϊκός στον 3ο προκριματικό του Conference League
- Τέσσερα μετάλλια και πολλές υποσχέσεις από τη νέα γενιά του ελληνικού στίβου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442