Μετ’ εμποδίων θα πραγματοποιούνται την Παρασκευή και το Σάββατο οι μετακινήσεις, καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς, πλην του ΗΣΑΠ, αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στα νέα μέτρα που εξαγγέλθηκαν.

Πιο συγκεκριμένα, ακινητοποιημένα θα παραμείνουν για 48 ώρες το Μετρό, το Τραμ, τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ, τα τρόλεϊ και ο Προαστιακός.

Το μόνο μέσο που θα κυκλοφορεί  θα είναι ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα της Παρασκευής και του Σαββάτου.

Ακινητοποιημένες θα παραμείνουν και οι αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του Προαστιακού, ενώ και σήμερα, Πέμπτη, θα υπάρξουν ματαιώσεις δρομολογίων, τόσο στα τρένα όσο και στον Προαστιακό, δεδομένου ότι η απεργία ισχύει από τα μεσάνυχτα.

Όσον αφορά στον ΟΑΣ Θεσσαλονίκης, τόσο την Παρασκευή όσο και το Σάββατο θα λειτουργήσει από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Τις υπόλοιπες ώρες έχει κηρύξει στάση.

Ποιοι συμμετέχουν στην απεργία

  • H Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ), με αποτέλεσμα να μείνουν δεμένα τα πλοία, την Παρασκευή και το Σάββατο.
  • Οι νοσοκομειακοί γιατροί, που θα συμμετέχουν και στα συλλαλητήρια σε μεγάλες πόλεις της χώρας, και οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία.
  • Οι οδοντίατροι της Θεσσαλονίκης.
  • Οι δάσκαλοι και οι καθηγητές.
  • Οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιο σας