Με επτά νέα πρόσωπα εστάλη η λίστα του ΠΑΟΚ στα γραφεία της UEFA εν όψει των υποχρεώσεων της ομάδας στο Europa League, αρχής γενομένης απέναντι στην Ουντινέζε. Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν οι Παναγιωτούδης, Πόποβιτς, Πέλκας και Κωνσταντινίδης συν τους Γιάννου, Κατσικά και τον νεοαποκτηθέντα Νιμανί. Ενώ στην δεύτερη οι Βιεϊρίνια, Κοντρέρας και Αρίας που αποτελούν παρελθόν.
Με επτά νέα πρόσωπα εστάλη η λίστα του ΠΑΟΚ στα γραφεία της UEFA εν όψει των υποχρεώσεων της ομάδας στο Europa League, αρχής γενομένης απέναντι στην Ουντινέζε.
Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν οι Παναγιωτούδης, Πόποβιτς, Πέλκας και Κωνσταντινίδης συν τους Γιάννου, Κατσικά και τον νεοαποκτηθέντα Νιμανί. Ενώ στην δεύτερη οι Βιεϊρίνια, Κοντρέρας και Αρίας που αποτελούν παρελθόν.
Ο Ισπανός Ζιλ Μανθάνο είναι ο πρώτος ρέφερι που απέβαλε τον Μέσι, ενώ πιο πριν ο Αργεντινός σταρ είχε αρνηθεί να του δώσει το χέρι του, μετά το τέλος αγώνα! Στιγμές από την καριέρα του
Κυριαρχικός στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε στην Πυλαία, στο εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Greek Basketball League, επί του Άρη, με 88-77.