Δραπέτης φυλακών βίαζε γυναίκες μέσω αγγελιών για προσφορά εργασίας
Για βιασμούς γυναικών συνελήφθη 46χρονος δραπέτης φυλακών. Η σύλληψη έγινε την Παρασκευή στον Βοτανικό από αστυνομικούς του Τμήματος Ασαφαλείας Χαϊδαρίου. Ο συλληφθείς έβρισκε τα θύματά του μέσω αγγελιών που τοιχοκολλούσε σε δρόμους της Αθήνας, με τις οποίες προσέφερε εργασία.
Για βιασμούς γυναικών συνελήφθη 46χρονος δραπέτης φυλακών. Η σύλληψη έγινε την Παρασκευή στον Βοτανικό από αστυνομικούς του Τμήματος Ασαφαλείας Χαϊδαρίου.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς μέσω αγγελιών που τοιχοκολλούσε σε δρόμους της Αθήνας, με τις οποίες προσέφερε εργασία, ερχόταν αρχικώς σε τηλεφωνική επαφή με γυναίκες που αναζητούσαν εργασία και στη συνέχεια προγραμμάτιζε συνάντηση μαζί τους.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έπειθε τα θύματα του να επιβιβασθούν σε ΙΧ φορτηγό αυτοκίνητο, τις οδηγούσε σε ερημική περιοχή στο Σκαραμαγκά και με την χρήση βίας και απειλή μαχαιριού ασελγούσε σε βάρος τους.
Από την έρευνα του Τ.Α. Χαϊδαρίου εξιχνιάσθηκαν δύο τέτοιες περιπτώσεις κατά το τελευταίο δεκαήμερο.
Επιπλέον, ο δράστης είχε αφαιρέσει από την περιοχή της Καλλιθέας και της Μεταμόρφωσης δύο ΙΧ φορτηγά αυτοκίνητα.
Ο συλληφθείς είναι δραπέτης από τον Απρίλιο του 2011, όποτε και παραβίασε δεκαήμερη τακτική άδεια, των φυλακών Μαλανδρίνου, όπου ήταν έγκλειστος εκτίοντας ποινή κάθειρξης 25 ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας, κλοπές, απάτες και άλλα αδικήματα.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο ρόλος του φόβου στην πολιτική
- Έντονος διάλογος του πρέσβη των ΗΠΑ με τον Ιρανό στον ΟΗΕ: «Να είστε ευγενής» – «Το καθεστώς σας σκοτώνει χιλιάδες»
- Τα αντίποινα του Ιράν στην επίθεση από ΗΠΑ και Ισραήλ έφεραν τον πόλεμο στην πόρτα του Περσικού Κόλπου
- Το Ιράν ανακοίνωσε τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ – Κηρύχθηκαν 40 ημέρες πένθους
- Νεκροί η κόρη, ο γαμπρός, ο εγγονός και η νύφη του Αλί Χαμενεΐ κατά τις πρωινές επιθέσεις
- Στενά του Ορμούζ: Τα τάνκερ αποφεύγουν το θαλάσσιο πέρασμα μετά τις επιθέσεις στο Ιράν

