
Δύο πρώην υπουργοί μεταξύ των κατηγορούμενων για την φονική έκρηξη στο Μαρί
Οι δύο πρώην υπουργοί Εξωτερικών, Μάρκος Κυπριανού και Άμυνας, Κώστας Παπακώστας βρίσκονται μέσα στον κατάλογο των ατόμων που θα διωχθούν για τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί τον περασμένο Ιούλιο. Συνολικά διώκονται οκτώ άτομα.
Οι δύο πρώην υπουργοί Εξωτερικών, Μάρκος Κυπριανού και Άμυνας, Κώστας Παπακώστας βρίσκονται μέσα στον κατάλογο των ατόμων που θα διωχθούν για τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί τον περασμένο Ιούλιο.
Εκτός από τους δύο πρώην υπουργούς διώκονται άλλα έξι άτομα.
Ο αρχηγός της αστυνομίας, Μιχάλης Παπαγεωργίου επιβεβαίωσε πως μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης κάποια πρόσωπα κλήθηκαν στο Αρχηγείο και κατηγορήθηκαν για τη φονική έκρηξη.
Ο κ.Παπαγεωργίου είχε δηλώσει πως η Αστυνομία έλαβε τη Δευτέρα επιστολή από τον Γενικό Εισαγγελέα με συγκεκριμένες οδηγίες για το θέμα.
«Αμέσως μετά την παραλαβή της επιστολής έχουμε δώσει άμεσα οδηγίες προς τους υφιστάμενους μας για να τηρήσουμε κατά γράμμα τις οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα» δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιόνια Οδός: Κλείνει λωρίδα έως τον Σεπτέμβριο στο ρεύμα προς Αντίρριο – Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία
- Τσουκαλάς: Η ΝΔ αντιγράφει το εργασιακό μοντέλο της Βουλγαρίας
- Κατατέθηκε η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για την εξεταστική των υποκλοπών – Predator, ΕΥΠ και αναζήτηση ευθυνών Μητσοτάκη στο επίκεντρο
- Ανενεργό ξενοδοχείο θα μετατραπεί σε υποδομή παροχής κοινωνικής και οικονομικά προσιτής στέγασης
- Καταγγελία που σοκάρει για Νεϊμάρ: Χαστούκισε τον γιο του Ρομπίνιο!
- Λαύριο: Συνελήφθησαν 17χρονη και 14χρονος για πορνογραφία ανηλίκων – Παραποιούσαν φωτογραφίες
