Μεικτά πρόσημα στη Γουόλ Στριτ την Τρίτη, στο κόκκινο οι ευρωπαϊκές αγορές
Στο κόκκινο, αν και με σχετικά μικρή υποχώρησ, έμεινε καθ' όλη τη διάρκεια της χρηματιστηριακής συνεδρίασης στη Νέα Υόρκη ο Dow Jones την Τρίτη, ενώ ο Nasdaq έκλεισε με οριακή άνοδο. Από υψηλά πενταμήνου υποχώρησαν τα ευρωπαϊκα χρηματιστήρια, με τις τραπεζικές μετοχές να πιέζουν τους δείκτες.
Στο κόκκινο, αν και με σχετικά μικρή υποχώρησ, έμεινε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρηματιστηριακής συνεδρίασης στη Νέα Υόρκη ο Dow Jones την Τρίτη, ενώ ο Nasdaq έκλεισε με οριακή άνοδο.
Από υψηλά πενταμήνου υποχώρησαν τα ευρωπαϊκα χρηματιστήρια, με τις τραπεζικές μετοχές να πιέζουν τους δείκτες.
Στη Φρανκφούρτη, ο DAX έκλεισε με πτώση 0,27% ενώ στο Παρίσι ο CAC υποχώρησε κατά 0,47%. Στο Λονδίνο, ο FTSE100 έκλεισε χαμηλότερα κατά με 0,53%.
Στη Νέα Υόρκη, ο Dow Jones έκλεισε στις 12.675,75 μονάδες, με υποχώρηση 0,26%. Ο Nasdaq έκλεισε επίσης με οριακή άνοδο 0,09% ενώ o S&P500 κατέγραψε μικρή πτώση 0,1%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Ιορδανία βομβάρδισε περιοχές στην επαρχία Σουέιντα στη Συρία
- Πόλεμος στο Σουδάν: Επιδρομή drone κοντά στη Χαρτούμ, 5 νεκροί
- Το YouTube ως εκπαιδευτικό εργαλείο για τους εφήβους
- Το Συμβούλιο Ασφαλείας βλέπει την κλιμάκωση του πυρηνικού προγράμματος στη Βόρεια Κορέα
- Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαιώνει ότι κατέστρεψε μοναστήρι στο νότιο Λίβανο
- Τέλος θητείας για τον Τζερόμ Πάουελ – Τα οχτώ ταραχώδη χρόνια στο τιμόνι της FED
- Μαζικές περικοπές στο ΒΒC: Καταργούνται 2.000 θέσεις εργασίας
- Ο Στάρμερ προτρέπει σε αυστηρή δράση κατά των φιλοπαλαιστινιακών διαδηλώσεων μετά από αντισημιτικές επιθέσεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 03.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeny-ozerov-2xvrpIwBQCU-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442