«Η τέταρτη θέση στόχος του Άρη», λέει ο Μανουέλ Μασάδο
Να ανεβάσει τον Άρη στην τετράδα της Σούπερ Λιγκ είναι ο στόχος του Μανουέλ Μασάδο, όπως δήλωσε ο νέος προπονητής της ομάδας στον πορτογαλικό Τύπο. «Υπάρχει συμφωνία με τον Άρη μέχρι το τέλος της περιόδου. Δεν έχω υπογράψει ακόμη, γιατί ο πρόεδρος του συλλόγου έλειπε στην Αθήνα, όπου βρίσκεται η ομάδα, αλλά θα υπογράψω το αργότερο ως την Δευτέρα, αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο», τόνισε ο 56χρονος προπονητής. Συμφωνία με Κόκε, διαπραγματεύσεις με Τσέζαρεκ.
Να ανεβάσει τον Άρη στην τετράδα της Σούπερ Λιγκ είναι ο στόχος του Μανουέλ Μασάδο, όπως δήλωσε ο νέος προπονητής της ομάδας στον πορτογαλικό Τύπο. «Υπάρχει συμφωνία με τον Άρη μέχρι το τέλος της περιόδου. Δεν έχω υπογράψει ακόμη, γιατί ο πρόεδρος του συλλόγου έλειπε στην Αθήνα, όπου βρίσκεται η ομάδα, αλλά θα υπογράψω το αργότερο ως την Δευτέρα, αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο», τόνισε αρχικά ο 56χρονος προπονητής και πρόσθεσε:
«Είναι μια ακόμη εμπειρία. Οι αρχές του ποδοσφαίρου είναι κοινές παγκοσμίως και δεν πιστεύω πως υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές ανάμεσα στο ελληνικό και το πορτογαλικό πρωτάθλημα».
Όσο για τους στόχους με τη νέα του ομάδα, ο Πορτογάλος προπονητής ανέφερε: «Ο Άρης είναι ένατος αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα, θέλουμε να τερματίσουμε στην τετράδα, αλλά πρώτος στόχος είναι να βελτιώσουμε τη βαθμολογική του θέση».
Συμφωνία με Κόκε
Στο μεταξύ, η διάθεση του Σέρχιο Κόκε να επιστρέψει στον Άρη ήταν δεδομένη, ο Ισπανός επιθετικός, άλλωστε, ήταν αυτός που προσέγγισε πρώτος τους διοικούντες την ΠΑΕ. Η κίνησή του να ταξιδέψει στην Ελλάδα -παρακολούθησε και τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο- ήταν ενδεικτική της διάθεσής του να κατεβάσει τις οικονομικές του απαιτήσεις, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και από τις τελικές συζητήσεις με τους διοικούντες την ΠΑΕ Άρης, όταν και η «χρυσή τομή» βρέθηκε σε δυο ώρες περίπου.
Ο Κόκε θα αγωνίζεται, αρχικά, με τον Άρη μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, ενώ θα αφαιρεθεί ένα σημαντικό ποσό (σύμφωνα με πληροφορίες 200.000 ευρώ) από τα χρήματα που οφείλει στους «κίτρινους» για την εξαγορά της ελευθέρας του τον Απρίλιο του 2011. Η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές θα οριστικοποιηθεί όταν λυθεί και επίσημα η συνεργασία του ποδοσφαιριστή με τη Ράγιο Βαγεκάνο.
Διαπραγματεύσεις με Τσέζαρεκ
Εξάλλου, οι άνθρωποι του Άρη συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις με τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ και τον δικηγόρο του Αργύρη Λίβα προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή για τα χρήματα που οφείλονται στον ποδοσφαιριστή. Ο Κροάτης επιθετικός ταξίδεψε για μια μέρα στην Αθήνα, προκειμένου να τακτοποιήσει προσωπικές του υποθέσεις, ενώ χθες επέστρεψε στην πατρίδα του.
Αυτό πάντως που ξεκαθάρισε στους ανθρώπους των «κίτρινων» ο παίκτης είναι ότι θέλει να του καταβληθούν μόνο τα δεδουλευμένα του (205.000 ευρώ) και να μείνει ελεύθερος και όχι όλα τα χρήματα του συμβολαίου του, ενώ στη συγκεκριμένη περίπτωση θα αποσύρει άμεσα την προσφυγή που έχει καταθέσει σε βάρος της ΠΑΕ Άρης.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή στον Ταϊρίκ Τζόουνς. – Τι αναφέρει για Super Cup και Παναθηναϊκό.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.
LIVE: Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές για την 38η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.