Ο Φερέιρα μιλά για τιμωρία και ο Μάντζιος για… προσγείωση
Για τιμωρία του Παναθηναϊκού μίλησε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά την ήττα-αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τον Πανιώνιο στο Κύπελλο Ελλάδας. «Τιμωρηθήκαμε και ήταν μια τιμωρία που δεν αξίζαμε» τόνισε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος προπονητής, αναφερόμενος στην... αφλογιστία της ομάδας του. Στον αντίποδα, ο πανευτυχής για την πρόκριση του Πανιωνίου Άκης Μάντζιος επιχείρησε να ρίξει τους τόνους μετά τη μεγάλη επιτυχία των «κυανέρυθρων» καθώς ακολουθεί ο κρίσιμος για αυτούς αγώνας πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό.
Για τιμωρία του Παναθηναϊκού μίλησε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά την ήττα-αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τον Πανιώνιο στο Κύπελλο Ελλάδας. «Τιμωρηθήκαμε και ήταν μια τιμωρία που δεν αξίζαμε» τόνισε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος προπονητής, αναφερόμενος στην… αφλογιστία της ομάδας του.
Και πρόσθεσε:
«Στο πρώτο ημίχρονο ελέγξαμε το παιχνίδι και χάσαμε κάποιες ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος μπήκε καλύτερα και έλεγχε περισσότερο το ματς δημιουργώντας κι αυτός ευκαιρίες. Αποδειχτήκαμε λιγότερο αποτελεσματικοί σε αντίθεση με παλαιότερα παιχνίδια.
» Δίνουμε συγχαρητήρια στον Πανιώνιο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια. Για μια ομάδα που δεν έχει τη δυνατότητα να προχωρά στο Κύπελλο, είναι σημαντική η πρόκριση. Εμείς πρέπει να μαθαίνουμε από τέτοια παιχνίδια και να κοιτάξουμε τη συνέχεια.
» Το να χάνεις, σου στερεί την αυτοπεποίθηση. Αυτός ο μήνας είναι δύσκολος με πολλά παιχνίδια. Ποτέ δεν πρέπει μια ομάδα να χάνει την αυτοσυγκέντρωσή της. Έχουμε έναν άλλο μεγάλο στόχο, το πρωτάθλημα, και πρέπει να συνεχίσουμε».
Στον αντίποδα, ο πανευτυχής για την πρόκριση του Πανιωνίου Άκης Μάντζιος επιχείρησε να ρίξει τους τόνους μετά τη μεγάλη επιτυχία των «κυανέρυθρων» καθώς ακολουθεί ο κρίσιμος για αυτούς αγώνας πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό.
«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και είχαμε πολύ καλή απόδοση. Έστω και στη διαδικασία των πέναλτι, που είναι θέμα τύχης, καταφέραμε να πάρουμε μια σπουδαία πρόκριση. Σήμερα χαιρόμαστε, την Κυριακή όμως έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θα μας βοηθήσει ψυχολογικά για τη συνέχεια αυτή η πρόκριση. Έχουμε αλλάξει πολύ την εικόνα της ομάδας κι αυτό φαίνεται στο γήπεδο.
» Είχαμε διαβάσει καλά το παιχνίδι του αντιπάλου και παίξαμε πολύ οργανωμένα. Δεν απειληθήκαμε σε καμία περίπτωση από τον Παναθηναϊκό. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που δώσαμε χαρά στον κόσμο μας και αν συνεχίσουμε έτσι, το μέλλον μάς ανήκει» τόνισε τόνισε ο τεχνικός των Νεοσμυρνιωτών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τσιτσιπάς: «Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος, πρέπει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου»
- Επικός Μέσι: «Το… τερμάτισα από το προηγούμενο Μουντιάλ» (vid)
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»
- Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ζοέλ Ρόκα! (vid, pic)
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο πιο δυνατό έως τώρα φιλικό του
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/7): «Δράση» με Άγιαξ – Ολυμπιακός και Γαλλία – Αγγλία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442