Kyr-Yianni e shop: Παραγγείλετε online τα κρασιά του κτήματος Κυρ-Γιάννη
Ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα γεννήθηκε από την συνεργασία, της εταιρίας Κυρ-Γιάννη και του έμπειρου διαδικτυακού καταστήματος House of Wine. To Kir-Yianni e-shop, είναι πλέον στην διάθεση των φίλων του Κτήματος Κυρ-Γιάννη, και των απανταχού οινόφιλων.
Ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα γεννήθηκε από την συνεργασία, της εταιρίας Κυρ-Γιάννη και του έμπειρου διαδικτυακού καταστήματος House of Wine. To Kir-Yianni e-shop, είναι πλέον στη διάθεση των φίλων του Κτήματος Κυρ-Γιάννη, και των απανταχού οινόφιλων.
Έτσι λοιπόν θα μπορούν να παραγγείλουν τα κρασιά τους απ’ευθείας από το κτήμα και να βρουν όλα τα κρασιά του Κυρ-Γιάννη, με αναλυτικές περιγραφές και με τα πιάτα που ταιριάζουν στο κάθε ένα.
Πίσω από το Kir-Yianni eShop βρίσκεται η λογισμική “μηχανή” του House of Wine, από την παρουσίαση του καταλόγου των κρασιών, την παραγγελία τους, την πληρωμή τους μέχρι και την παράδοση στην πόρτα, οπουδήποτε στην Ελλάδα!
Θα βρουν επίσης παλαιές εσοδείες σε μια πολύ ωραία και λειτουργική εμφάνιση ώστε να διευκολύνεται η επιλογή, καθώς επίσης το “Κρασί της Εποχής” και την “Προσφορά του Μήνα“.
ΟΣτέλλιος Μπουτάρης, γιος του ιδρυτή της εταιρίας, υποδέχεται τους φίλους του Κτήματος Κυρ-Γιάννη στο ολοκαίνουργιο e-shop του, με το παρακάτω κείμενο: «Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε το ηλεκτρονικό κατάστημα Kir-Yianni, που με την υποστήριξη του House of Wine είναι πια στον αέρα! Το Kir-Yianni eShop σε συνδυασμό με τη σελίδα facebook του Κυρ-Γιάννη, εντάσσεται στην προσπάθειά μας να είμαστε πάντα κοντά στον καταναλωτή των προϊόντων μας, δίνοντάς του τη δυνατότητα να έχει καλύτερη και αμεσότερη πρόσβαση σε όσα γίνονται στο Κτήμα. Μας αρέσει και θέλουμε να μοιραζόμαστε μαζί σας τις καθημερινές στιγμές στο αμπέλι και στο οινοποιείο, νέα μας από όλο τον κόσμο, όπως και πειραματικές οινοποιήσεις. Το κρασί θέλει χρόνο και ευτυχώς διαθέτουμε όσο χρειάζεται! Εσείς μπορείτε πολύ γρήγορα πια να παίρνετε μια γεύση από όλα αυτά! Ευχαριστούμε πολύ για την προτίμηση».
House of Wine
- Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ζοέλ Ρόκα! (pic)
- Προστατευόμενο είδος ο Έλληνας τουρίστας – Μόνο το 10% των διανυκτερεύσεων από ημεδαπούς
- «Η Νταϊάνα θα ήταν συντετριμμένη»: Αγεφύρωτο χάσμα ανάμεσα σε Γουίλιαμ και Χάρι – «Τέσσερα χρόνια ξένοι»
- Βενεζουέλα: Ξεπέρασαν τους 5.000 οι νεκροί των σεισμών του Ιουνίου
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο πιο δυνατό έως τώρα φιλικό του
- ΗΠΑ και Ιράν «δοκιμάζουν» τα όρια της κλιμάκωσης: Πλήγματα σε ιρανικές υποδομές και επιθέσεις σε βάσεις στον Κόλπο
- Λορέντζο Καριέρε: Σήμερα η κηδεία του στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου στο Παλαιό Ψυχικό
- Αγροτική οικονομία: Ξεπέρασαν τα 2,1 δισ. ευρώ οι εξαγωγές σε φέτα και ελαιόλαδο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442