Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Το Περιστέρι χάνει το Μπόατενγκ και ψάχνει για σέντερ
Το υπόλοιπο της εφετινής αγωνιστικής περιόδου χάνει ο Έρικ Μπόατενγκ. Ετσι ο Άργυρης Πεδουλάκης βρίσκεται σε αναζήτηση αντικαταστάτη στη φροντ λάιν του Περιστερίου.
Το υπόλοιπο της εφετινής αγωνιστικής περιόδου χάνει ο Έρικ Μπόατενγκ. Ετσι ο Άργυρης Πεδουλάκης βρίσκεται σε αναζήτηση αντικαταστάτη στη φροντ λάιν του Περιστερίου.
Ο Βρετανός σέντερ είχε τραυματιστεί (θλάση πέντε εκατοστών) στον φιλικό αγώνα με τον Ολυμπιακό (31/12) και αρχικά τέθηκε εκτός αγωνιστικής δράσης για 20 ημέρες.
Το βράδυ της Πέμπτης όμως παραπονέθηκε για έντονους πόνους στο αριστερό πόδι και αμέσως διακομίσθηκε στο Ιατρικό Περιστερίου για εξετάσεις.
Οι γιατροί διέγνωσαν θρόμβωση, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσεις για 4 έως 6 μήνες.
Ο άτυχος Βρετανός διεθνής θα παραμείνει στο Ιατρικό Περιστερίου μέχρι το τέλος της εβδομάδας και στη συνέχεια θα επιστρέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να ακολουθήσει ειδική θεραπευτική αγωγή.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!