Χωρίς ντέρμπι η β’ φάση του Κυπέλλου, άνευ αγώνα η ΑΕΚ
Δεν προέκυψε κάποιο μεγάλο ντέρμπι στην κλήρωση της β' φάση του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών, με την ΑΕΚ να περνάει στην επόμενη φάση άνευ αγώνα, ενώ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έπεσαν με Πανιώνιο και Ηρακλή Κηφισιάς αντίστοιχα.
Δεν προέκυψε κάποιο μεγάλο ντέρμπι στην κλήρωση της β’ φάση του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών, με την ΑΕΚ να περνάει στην επόμενη φάση άνευ αγώνα, ενώ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έπεσαν με Πανιώνιο και Ηρακλή Κηφισιάς αντίστοιχα.
Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Ηρακλής Κηφισιάς είναι αναμφισβήτητα η πιο ενδιαφέρουσα για τη Β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος στις γυναίκες, όπως προέκυψε από την κλήρωση που έγινε τη Δευτέρα στα γραφεία της ΕΟΠΕ.
Τυχερή στάθηκε η ΑΕΚ, καθώς πέρασε χωρίς αγώνα στα ημιτελικά, ενώ στα άλλα δύο ζευγάρια, ο Παναθηναϊκός αναμετράται με τον Πανιώνιο και το Μαρκόπουλο με το Ανατόλια.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 15 Φεβρουαρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Μέσι έγινε έξαλλος με τον διαιτητή Πινέιρο: «Να μου μιλάς με σεβασμό, όπως εγώ» (vid)
- «Η Ντουμπάι έχει καταθέσει πρόταση στην Μπαρτσελόνα για τον Σενγκέλια»
- Μέσι μετά την πρόκριση: «Υποφέραμε ξανά, αλλά αυτή η ομάδα δεν σταματά ποτέ να πιστεύει»
- Αυτός είναι ο νέος κανονισμός VAR που εξηγεί την αποβολή του Εμπολό στο Αργεντινή – Ελβετία (vids)
- Πιέζει για Καρέτσα η Ντόρτμουντ: «Δύσκολες οι διαπραγματεύσεις, αλλά…»
- Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Μανού, πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ
- To Λας Βέγκας πλησιάζει στο NBA: Επενδυτικό σχέδιο 8 δισ. δολαρίων για τη νέα ομάδα
- Το πανόραμα του Μουντιάλ: Οι ιστορικές τιτανομαχίες της τετράδας – Όλα τα highlights και το πρόγραμμα ως τον τελικό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)


















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442