Νεκρός σε παγκάκι της Δημοτικής Αγοράς Χανίων βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου άστεγος άνδρας. Τον άτυχο 62χρονο εντόπισε περαστικός πολίτης, ο οποίος ειδοποίησε τις Αρχές. Από τη νεκροψία-νεκροτομή προέκυψε ότι ο θάνατός του επήλθε από παθολογικά αίτια.
Νεκρός σε παγκάκι της Δημοτικής Αγοράς Χανίων βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου άστεγος άνδρας. Τον άτυχο 62χρονο εντόπισε περαστικός πολίτης, ο οποίος ειδοποίησε τις Αρχές.
Αμέσως στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον άνδρα και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων. Από τη νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός του επήλθε από παθολογικά αίτια.
Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, ο άνδρας δεν είχε μόνιμη στέγη και έπαιρνε φαγητό από διάφορα συσσίτια.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).