
Αμετανόητη η εμμονή Παπανδρέου για πρόεδρο μετά τις εκλογές, λέει ο Χρυσοχοΐδης
Αμετανόητη εμμονή χαρακτηρίζει ο υπουργός Ανάπτυξης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, την προσπάθεια του Γιώργου Παπανδρέου να μετατεθεί ο χρόνος ανάδειξης του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές. «Αποδοχή της πρότασης Παπανδρέου ισοδυναμεί με σύμφωνο σιωπής πάνω από συντρίμμια» ανέφερε σε μία σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε.
Αμετανόητη εμμονή χαρακτηρίζει ο υπουργός Ανάπτυξης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, την προσπάθεια του Γιώργου Παπανδρέου να μετατεθεί ο χρόνος ανάδειξης του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές, σε μία σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε.
«Η προσωπική απόφαση του Γ. Παπανδρέου να μην είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνιστά έμμεση αναγνώριση των ευθυνών διακυβέρνησής του και αυτό τον τιμά. Αντίθετα, η προσπάθεια μετάθεσης του χρόνου ανάδειξης νέου προέδρου μετά τις εθνικής εκλογές προδίδει μια αμετανόητη εμμονή που οδηγεί σε κατασπατάληση πολύτιμου χρόνου. Χρόνου που θα κοστίσει στο ΠΑΣΟΚ, στη δημοκρατική παράταξη και στην Ελλάδα» αναφέρει στην δήλωσή του.
«Υπάρχει προφανής δυσαρμονία του κινήματος με την κοινωνία. Η οποία μπορεί να αρθεί μόνον αν οι πολίτες κρίνουν και δώσουν εντολή» δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται πρόεδρο και η χώρα προοδευτική πρόταση διακυβέρνησης. Εδώ και τώρα. Αποδοχή της πρότασης Παπανδρέου ισοδυναμεί με σύμφωνο σιωπής πάνω από συντρίμμια. Και οδηγεί σε μόνιμη ύφεση τη δημοκρατική παράταξη».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Ο Ρανιέρι αναλαμβάνει πόστο στην Εθνική Ιταλίας»
- Ιαπωνία: Εικόνες «αποκάλυψης» από τον σεισμό στην Ιαπωνία – Φόβοι για πολλούς νεκρούς – Σε επιφυλακή για μετασεισμούς
- Συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου: Τα αδιέξοδα και τα πέντε σημεία τριβής
- «Η δημιουργικότητα είναι κολλητική»: Μάιλι Σάιρους όπως χαμαιλέοντας – Σε διευθυντικό ρόλο για το Wonderland
- Αντώνης Φωστιέρης: Το αδιόρατο νήμα, η σοφή νομοτέλεια της ποίησης
- Γαλλία: Δυσμενείς οι καιρικές συνθήκες για τις πυρκαγιές – Εκκενώθηκαν τουριστικές υποδομές στην ακτή του Ατλαντικού


