Παναττική απεργία και συλλαλητήριο από το ΠΑΜΕ στις 17 Ιανουαρίου
Συλλαλητήριο στις 17 Ιανουαρίου προγραμματίζει το ΠΑΜΕ, καλώντας όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην παναττική πανεργατική απεργία. Η συγκέντρωση θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί στην Ομόνοια.
Συλλαλητήριο στις 17 Ιανουαρίου προγραμματίζει το ΠΑΜΕ, καλώντας όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην παναττική πανεργατική απεργία.
Η συγκέντρωση θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί στην Ομόνοια.
«Το μαύρο μέτωπο της συγκυβέρνησης (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ) με τις «ευλογίες» της ΕΕ, του ντόπιου κεφαλαίου και την ολόπλευρη στήριξη των αστικών ΜΜΕ, φέρνει νέα μέτρα, εξαθλιώνει ακόμα περισσότερο τη λαϊκή οικογένεια, εντείνει την ιδεολογική τρομοκρατία, απειλεί και εκβιάζει» τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ, ζητώντας άμεσα εκλογές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η έκρηξη της αγροτιάς
- Ντακότα Τζόνσον: «Κάποιοι χρηματοδότες ταινιών είναι πραγματικά σκοτεινοί, ύποπτοι»
- Aκτινογραφία των διαβάσεων στην Αθήνα – Γιατί οι διαβάτες εξακολουθούν να πεθαίνουν
- Συντάξεις: Αντίστροφη μέτρηση για την καταβολή τους – Οι ημερομηνίες ανά ταμείο
- Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Νεϊμάρ: «Ζήτησα βοήθεια για την ψυχική μου υγεία, είχα φτάσει στο μηδέν»
- Κρήτη: Ώρες αγωνίας για τον ορειβάτη στα Αστερούσια Όρη – Ζητήθηκε η συνδρομή Super Puma



