Ο Βίκτορ Βιτόλο έχει μετατρέψει πλέον σε θεσμό το ετήσιο φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα (V Vitolo’s Friends Charity Meeting) που διοργανώνει κάθε Χριστούγεννα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Τενερίφη. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί σήμερα (7) για τρίτη διαδοχική σεζόν στο «Centro Insular de Tenerife Athletics» κι έχει πολύ υψηλούς καλεσμένους (γεννημένους στην Τενερίφη), όπως ο Πέδρο της Μπαρτσελόνα, ο Γεφρέν της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, ο Ρικάρντο Λεόν και ο Αγιόζε Γκαρθία της Χιχόν, ο Ομάρ της Αλμερία και πολλοί άλλοι παίκτες της Πριμέρα και Σεγκούντα Ντιβισιόν. .
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε επίσημα για την αναβολή του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Αρης που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σάββατο (14/3) μετά από αίτημα του δικεφάλου.
Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη «φλέρταραν» με την ανατροπή, έσβησαν τρία match-points, όμως στο τέλος δύο λάθη του άφησαν εκτός τελικού στο διπλό μικτό του Indian Wells.