
Ενέκρινε το ΔΝΤ την καταβολή της τρίτης δόσης του δανείου προς την Πορτογαλία
Την έγκριση της καταβολής της τρίτης δόσης του δανείου προς την Πορτογαλία, συνολικού ύψους 28 δισεκατομμυρίων ευρώ, ανακοίνωσε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο την Δευτέρα. Στην ανακοίνωσή του το ΔΝΤ αναφέρει ότι το διοικητικό συμβούλιο έδωσε το πράσινο φως για την αποδέσμευση ποσού 2,9 δισ. ευρώ.
Την έγκριση της καταβολής της τρίτης δόσης του δανείου προς την Πορτογαλία, συνολικού ύψους 28 δισεκατομμυρίων ευρώ, ανακοίνωσε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο την Δευτέρα.
Στην ανακοίνωσή του το ΔΝΤ αναφέρει ότι το διοικητικό συμβούλιο έδωσε το πράσινο φως για την αποδέσμευση ποσού 2,9 δισ. ευρώ.
Συνολικά από τον περασμένο Μάιο, οπότε συμφωνήθηκε το δάνειο, έχουν καταβληθεί στη Λισαβόνα 13,6 δισ. ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Γερμανία: Ένας 68χρονος νάρκωνε, βίαζε και βιντεοσκοπούσε τα θύματά του
- Φιάσκο το αυστραλιανό σχέδιο που θα κρατούσε τα παιδιά μακριά από τα social media
- Είναι μύθος: Ο Χάαλαντ επέστρεψε στη Νορβηγία με… ρακούν στο χέρι (vids, pics)
- Πυρκαγιά σε αγροτική έκταση στην περιοχή Ύπατο Θήβας
- Ανεξάρτητος από σήμερα ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος – Αποχώρησε από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ
- Νέα κοινωνική δομή ετοιμάζεται στο Δήμο Αθηναίων
- Ο Τζόουνς Γκαρσία σχολίασε ξανά σε ανάρτηση του Μοντέρο για τον Ολυμπιακό (pic)
- «Εκτέλεση εν ψυχρώ»: Γιγαντοπανό της ΚΝΕ στη Βουλή για τον 20χρονο στο Άργος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442