Κόντρα στα… στοιχειά της φύσης και της ΔΕΗ πήρε τη νίκη ο Εργοτέλης
Αφού δεν τον πήρε ο... αέρας και δεν έπαθε... ηλεκτροπληξία, ο Εργοτέλης έφυγε θριαμβευτής από τη Λιβαδειά με 1-0 επί του Λεβαδειακού! Οι Κρητικοί πήραν τον πρώτο εκτός έδρας βαθμό τους σε έναν αγώνα που διεκόπη δύο φορές, λόγω πτώσης της τάσης του ρεύματος, και κατάφερε να ολοκληρωθεί παρά τον αέρα που φυσούσε λυσσαλέα. Οι γηπεδούχοι ωστόσο διαμαρτύρονται για τη διαιτησία του Ζαχαριάδη φωνάζοντας για λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ σε γκολ του Κουτσόπουλου και ζητώντας πέναλτι του Γιαλούση πάνω στον Κοιλιάρα.
Αφού δεν τον πήρε ο… αέρας και δεν έπαθε… ηλεκτροπληξία, ο Εργοτέλης έφυγε θριαμβευτής από τη Λιβαδειά με 1-0 επί του Λεβαδειακού! Οι Κρητικοί πήραν τον πρώτο εκτός έδρας βαθμό τους σε έναν αγώνα που διεκόπη δύο φορές, λόγω πτώσης της τάσης του ρεύματος, και κατάφερε να ολοκληρωθεί παρά τον αέρα που φυσούσε λυσσαλέα. Οι γηπεδούχοι ωστόσο διαμαρτύρονται για τη διαιτησία του Ζαχαριάδη φωνάζοντας για λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ σε γκολ του Κουτσόπουλου και ζητώντας πέναλτι του Γιαλούση πάνω στον Κοιλιάρα.
Ο Εργοτέλης κατάφερε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη κιόλας καλή φάση που δημιούργησε. Ο Τζανακάκης, από δεξιά, πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και με σέντρα στην «καρδιά» της άμυνας του Λεβαδειακού βρήκε τον Λισγάρας, ο οποίος έκανε λάθος διώξιμο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του συμπαίκτη του, Κυριακίδη.
Ο Λεβαδειακός αντέδρασε στο 17′ όταν ο Μελισσάς σούταρε ελεύθερος λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και έστειλε την μπάλα άουτ. Ο ίδιος παίκτης στο 20′ σέντραρε με στόχο τον Βασιλείου, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά αλλά μπλόκαρε ο Πίρσον. Στο 27 ο Βασιλείου ξεμαρκαρίστηκε και έκανε το πλασέ για να αποκρούσει ο Πίρσον και να διώξει ο Σαρρής.
Με την έναρξη της επανάληψης ο Λεβαδειακός σκόραρε με τον Κουτσόπουλο, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε, αφού ο επόπτης υπέδειξε λανθασμένα οφσάιντ, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Στο 53′, έγινε το πρώτο σουτ (εντός εστίας) από πλευράς Εργοτέλη από τον Τζούνιορ, όμως ο Κυριακίδης έπεσε στην δεξιά του γωνία και μπόκαρε τη μπάλα.
Στο 55′ έπεσε σκοτάδι στο γήπεδο και σύμφωνα με την επίσημη δικαιολογία της ΠΑΕ Λεβαδειακός, αιτία ήταν πτώση τάσης του δικτύου της πόλης. Τα φώτα επανήλθαν μετά από 20 λεπτά, το παιχνίδι ξεκίνησε, αλλά μετά από λίγα λεπτά έγινε νέα διακοπή, με αποτέλεσνα το παιχνίδι να ξεκινήσει μετά από συνολικά 35 λεπτά.
Οι Κρητικοί είχαν δύο ακόμη καλές ευκαιρίες στην κόντρα επίθεση να «καθαρίσουν» το ματς με τον Λεάλ στο 73′ που σούταρε μόλις πάνω από τα δοκάρια και τον Ρέντζα στο 80′ με τον Κυριακίδη να αποκρούει σωτήρια.
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.