
Στην πώληση της θυγατρικής της στη Ρουμανία προχωρά η Αγροτική Τράπεζα
Η ATEbank ανακοίνωσε την Πέμπη ότι θα προχωρήσει σε διεθνή διαγνωνισμό για την πώληση της θυγατρικής της ATEbank Romania, στην οποία ελέγχει το 93,27% του μετοχικού της κεφαλαίου. Η διοίκηση της τράπεζας ευελπιστεί ότι η πώληση θα έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2012.
Η ATEbank ανακοίνωσε την Πέμπη ότι θα προχωρήσει σε διεθνή διαγνωνισμό για την πώληση της θυγατρικής της ATEbank Romania.
«Η ATEbank […] αποφάσισε να διαθέσει μέσω δημόσιου διαγωνισμού σε ιδιώτη επενδυτή το συνολικό ποσοστό 93,27% που διαθέτει στην ATEbank Romania», αναφέρεται στην ανακοίνωση της τράπεζας.
Ο όμιλος είπε ότι προχωρά σε πρόσκληση για την εκδήλωση ενδιαφέροντος και αναμένει τις μη δεσμευτικές προσφορές των επενδυτών έως τις 16 Ιανουαρίου.
Η διοίκηση της τράπεζας ευελπιστεί ότι η πώληση θα έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2012.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισημερινός: Δολοφόνησαν γυναίκα δικαστή – Είχε δεχτεί απειλές
- Λίβανος: 13 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Αναμεσά τους παιδί, γυναίκα και 2 διασώστες
- ΗΠΑ – Τουρκία: Αμερικανοί βουλευτές ζητούν εξηγήσεις για την πιθανή επαναπροσέγγιση στο θέμα των F-35
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Γιατί;
- Eurovision 2026: Ξεσήκωσε το κοινό ο Akylas και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου
- Βρετανία: Ο Στάρμερ προς το παρόν διασώθηκε – Αλλά η εξουσία του είναι επισφαλής

