Η κυβέρνηση πέτυχε σημαντικά πράγματα σε ένα μήνα, σημειώνει ο πρωθυπουργός
Απολογισμό έργου για τον ένα μήνα πολιτικού βίου της κυβέρνησής του κάνει, μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας, ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος. Στις πρώτες 30 ημέρες επιτεύχθηκαν σημαντικά πράγματα σημειώνει και παραθέτει τη λειτουργία της κυβέρνησης με διακομματική στήριξη, την αποδέσμευση της 6ης δόσης και την ψήφιση του προϋπολογισμού. Η κυβέρνηση προχωρά αποτελεσματικά στην εφαρμογή των μέτρων που περιέχονται στο πρόγραμμά της, τονίζει ο κ. Παπαδήμος. Με ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία του στο 22ο Ετήσιο Συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου στις 20:30.
Απολογισμό έργου για τον ένα μήνα πολιτικού βίου της κυβέρνησής του κάνει, μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας, ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.
Στις πρώτες 30 ημέρες επιτεύχθηκαν σημαντικά πράγματα σημειώνει ο πρωθυπουργός και παραθέτει:
«-Λειτουργεί μια κυβέρνηση ευρύτερης διακομματικής στήριξης, που δημιουργεί συνθήκες εθνικής συνεργασίας.
– Εξασφαλίστηκε η εκταμίευση της 6ης δόσης από τους Ευρωπαίους εταίρους και το ΔΝΤ.
– Ψηφίστηκε ο κρατικός προϋπολογισμός του 2012 με μεγάλη πλειοψηφία 258 ψήφων. Ο προϋπολογισμός αυτός εφόσον υλοποιηθεί θα αλλάξει ουσιαστικά τη δημοσιονομική εικόνα της χώρας και θα θέσει τις βάσεις για μια σταδιακή ανάκαμψη από το επόμενο έτος.
Η κυβέρνηση προχωρά αποτελεσματικά στην εφαρμογή των μέτρων που περιέχονται στο πρόγραμμά της».
Ο πρωθυπουργός θα απευθύνει ομιλία στο 22ο Ετήσιο Συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου στις 20:30.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ ξεκίνησαν τις πανελλαδικές την Παρασκευή με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας και συνεχίζουν τις εξετάσεις τους την Τετάρτη με μαθήματα Προσανατολισμού
Το κεντρικό θέμα της 'Εκθεσης των Πανελλαδικών για τα ΕΠΑΛ επικεντρώθηκε στον αθλητισμό, και συγκεκριμένα στο μπάσκετ, αλλά ως φιλοσοφία ζωής, συνεργασίας