Διεκόπη για την ερχόμενη εβδομάδα η δίκη των κατηγορουμένων για τους «Πυρήνες»
Διεκόπη για την ερχόμενη Τρίτη η δίκη των κατηγορουμένων για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς». Τρεις εκ των κατηγορουμένων που κάθισαν στο εδώλιο, είχαν πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Παναγιώτη Βλαστό στην απόπειρα απόδρασης, το βράδυ της Δευτέρας.
Διεκόπη για την ερχόμενη Τρίτη η δίκη των κατηγορουμένων για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».
Η δίκη, που ξεκίνησε στις φυλακές Κορυδαλλού, διεκόπη για λόγους υγείας του δικηγόρου των κατηγορουμένων.
Τρεις εκ των κατηγορουμένων που κάθισαν στο εδώλιο, είχαν πρωταγωνιστήσει μαζί με τον βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστό, στην απόπειρα απόδρασης το βράδυ της Δευτέρας από τις φυλακές Κορυδαλλού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κάποιοι ξεχνάνε τι ήταν το ΠΑΣΟΚ και γιατί μπόρεσε να αλλάξει τη χώρα
- Αϊζέα Κάνααν σχολίασε τον Παναθηναϊκό
- Πώς η Ευρώπη κατάφερε να κάνει τα περισσότερα ύδατα κολύμβησης της «εξαιρετικά»
- Το καλοκαίρι ξεκινά από το ταξίδι: Η Κρήτη σε καλεί και η ANEK LINES σε βάζει… εν πλω σε mood διακοπών
- Λεπέν και Φάρατζ: Βαθιά μέσα σε σκάνδαλα διαφθοράς, προσπαθούν να σωθούν επικαλούμενοι «κυνήγι μαγισσών»
- Ο «Αρσέν Λουπέν» γυρίζει την Αττική
- Ασπρόπυργος: Τρεις διασωληνωμένοι απο τη φωτιά σε επιχείρηση ανταλλακτικών – Στο μικροσκόπιο οι εργασίες οξυγονοκόλλησης
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442