Με δύο «όπλα» παραπάνω (σε σχέση με την Κέρκυρα) θα πάει στη Λιβαδειά ο Ολυμπιακός, καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε κόντρα στις αναποδιές των προηγούμενων εβδομάδων, θα έχει στη διάθεση του τον Νταβίντ Φουστέρ που έβγαλε την προπόνηση της Τρίτης, αλλά και τον Ραφίκ Τζιμπούρ.
Με δύο «όπλα» παραπάνω (σε σχέση με την Κέρκυρα) θα πάει στη Λιβαδειά ο Ολυμπιακός, καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε κόντρα στις αναποδιές των προηγούμενων εβδομάδων, θα έχει στη διάθεση του τον Νταβίντ Φουστέρ που έβγαλε την προπόνηση της Τρίτης, αλλά και τον Ραφίκ Τζιμπούρ.
Ο Αλγερινός επιθετικός συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας μετά από αρκετές ημέρες κι αυτή τη φορά είναι στην 18άδα των παικτών που θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας.
Και οι δύο επιστροφές είναι εξαιρετικά σημαντικές για τον Ολυμπιακό, που πλέον θα είναι ακόμα πιο δυνατός στην επίθεση. Μπορεί να μην χρειαστεί να αγωνιστούν, όμως και μόνο το γεγονός πως θα βρίσκονται στον πάγκο και θα μπορούν να δώσουν λύσεις, είναι σπουδαίο.
Αντίθετα, ο Φραν Γέστε, μπορεί να έκανε προπόνηση για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, αλλά δεν θα ταξιδέψει στην Λιβαδειά, αφού έχει μείνει αρκετό διάστημα εκτός δράσης και ο Βαλβέρδε θεώρησε πως δεν είναι απόλυτα έτοιμος.
Εκτός αποστολής έμεινε και ο Χολέμπας που ακολούθησε θεραπεία και ατομικό στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ οι Φέισα και Μακούν συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθούν. Θεραπεία έκανε και ο Μέλμπεργκ, αλλά και ασκήσεις στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.
Σ’ ότι αφορά στον Ιμπαγάσα έκανε εξετάσεις και τα αποτελέσματα έδειξαν πως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση. Ο Αργεντινός έκανε θεραπεία, ατομικό στο γυμναστήριο και αερόβιο πρόγραμμα.
Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Φέισα, Μακούν, Μέλμπεργκ, Ιμπγάσα, Χολέβας, Δασκαλάκης, Βαλεριάνος, Ζαραδούκας, Γέστε, θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν ή θα προπονηθούν, την Τετάρτη στις 10:30.
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις