Εξώδικο στην ΕΕΑ κατέθεσε ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά την απόρριψη της αίτησης των Ηπειρωτών για ανάκληση της κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ για χρέος 45.000 ευρώ προς τον Κώστα Λουμπούτη. Η απόρριψη εκ μέρους της ΕΕΑ εξόργισε τους ανθρώπους του ΠΑΣ οι οποίοι κατέθεσαν εξώδικο με το οποίο ζητούν να μην καθαρογραφεί και κοινοποιηθεί η απόφαση στην εκδότρια τράπεζα μέχρι εκδόσεως της πρωτοδίκου απόφασης από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ιωαανίνων, η οποία αναμένεται να γίνει γνωστή σύντομα.
Ο Εργκίν Αταμάν και ο Ματίας Λεσόρ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Βαλένθια, χάρη στην οποία ο Παναθηναϊκός πήρε το πλεονέκτημα έδρας από τους Ισπανούς
Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου… τερμάτισαν την πίστα του ποδοσφαίρου! Ανεπανάληπτη παράσταση, διαφήμιση του ποδοσφαίρου με 9 γκολ (!) και μια ρεβάνς που ήδη αναμένουμε με λαχτάρα για να μάθουμε τον φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ και να «χορτάσουμε» ξανά… αστεράτο ποδόσφαιρο.