Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Να ξεκαθαρίσει ο Γ.Παπανδρέου τις θέσεις και τις προθέσεις του» λέει ο Κ.Σκανδαλίδης

«Να ξεκαθαρίσει ο Γ.Παπανδρέου τις θέσεις και τις προθέσεις του» λέει ο Κ.Σκανδαλίδης

Έκτακτο συνέδριο το οποίο θα αποφασίσει για το εθνικό σχέδιο και το εκλογικό πρόγραμμα και στη συνέχεια εκλογή προέδρου του ΠΑΣΟΚ πριν από τις βουλευτικές εκλογές είναι ο «οδικός χάρτης» για τις εσωκομματικές διαδικασίες που προτείνει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Σκανδαλίδης στο «Βήμα της Κυριακής». «Ο Γ.Παπανδρέου έχει την υποχρέωση να δρομολογήσει τις διαδικασίες για την επόμενη μέρα, ξεκαθαρίζοντας τις θέσεις και τις προθέσεις του» αναφέρει.

Έκτακτο συνέδριο το οποίο θα αποφασίσει για το εθνικό σχέδιο και το εκλογικό πρόγραμμα και στη συνέχεια εκλογή προέδρου του ΠΑΣΟΚ πριν από τις βουλευτικές εκλογές είναι ο «οδικός χάρτης» για τις εσωκομματικές διαδικασίες που προτείνει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Σκανδαλίδης.

«Ο Γ.Παπανδρέου πρέπει να κάνει το χρέος του απέναντι στη δημοκρατική παράταξη. Έχει την υποχρέωση να δρομολογήσει τις διαδικασίες για την επόμενη ημέρα, ξεκαθαρίζοντας τις θέσεις και τις προθέσεις του. Είμαι βέβαιος ότι θα το κάνει σύντομα, έχοντας πάντοτε συνείδηση του διαχρονικού αξιώματος ότι «τα ύστερα τιμούν τα πρώτα»» λέει σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής».

Παράλληλα, απευθύνει έκκληση για πανστρατιά σε στελέχη που έχουν απομακρυνθεί ή έχουν διαγραφεί, φέρνοντας ως παράδειγμα τον Κώστα Λαλιώτη, τον Αλέκο Παπαδόπουλο και τον Γιώργο Φλωρίδη.

Επιπλέον, προτείνει την υιοθέτηση απλής αναλογικής ώστε να δημιουργηθεί ένα ευρύ μέτωπο συνεργασιών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Την ενοχή του οδηγού για το θάνατο του Ιάσονα προτείνει ο εισαγγελέας

«Η αμέλεια του κατηγορούμενου είναι βαρύτατη...» υποστήριξε ο εισαγγελέας, με τον οδηγό να τονίζει ότι «ακόμη και σήμερα η οδηγία της Αστυνομίας είναι αν υπάρχει επίσημος να μπαίνει έτσι».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024