
Συγκέντρωση και πορεία στο Σύνταγμα από τους εργαζόμενους στα Ναυπηγεία
Τετράωρη προειδοποιητική στάση εργασίας πραγματοποιούν από τις 10 οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, Ελευσίνας και Νεωρίου Σύρου. Σε εξέλιξη βρίσκεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος και μετά θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών στο Σύνταγμα.
Τετράωρη προειδοποιητική στάση εργασίας πραγματοποιούν από τις 10 οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, Ελευσίνας και Νεωρίου Σύρου.
Σε εξέλιξη βρίσκεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος και μετά θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών στο Σύνταγμα.
Τις κινητοποιήσεις στηρίζει η ΓΣΕΕ και καλεί «τις διοικήσεις των ναυπηγείων και την κυβέρνηση να αναλάβουν άμεσα πρωτοβουλίες, ώστε να αρθεί το αδιέξοδο μέσω της υλοποίησης κατασκευαστικών προγραμμάτων από τα ναυπηγεία της χώρας και της δημιουργίας ενιαίου φορέα Ναυπηγικής Βιομηχανίας, που αποτελούν και πάγια αιτήματα των εργαζομένων».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιά στο Κιλκίς
- Η «κατάρα» του IShowSpeed: Όποια ομάδα υποστηρίζει στο Μουντιάλ πάει σπίτι της
- Super League: Απόφαση και «οδηγός» για δυο αναβολές αγώνων λόγω Ευρώπης
- Μπανγκλαντές: Συνελήφθη στρατιωτικός, καταζητούμενος επί 45 χρόνια για τη δολοφονία του πρώην προέδρου Ζιαούρ Ραχμάν
- Άρσεναλ και Μπριζ συμφώνησαν και ο Τζόλης γίνεται οριστικά «κανονιέρης»! (pic)
- Στην εποχή του ΑΙ χωρίς ευταξία… δίσκο δεν κρατάς – Viral η αγγελία για σερβιτόρο



