Πλάνο κεφαλαιακής ενίσχυσης μέχρι τον Ιανουάριο προετοιμάζει η Marfin Popular
Μέχρι τις 20 Ιανουαρίου αναφέρει η Marfin Popular Bank πως θα έχει υποβάλει συνολικό πλάνο κεφαλαιακής ενίσχυσης στην Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου για την κάλυψη των κεφαλαιών αναγκών της. Η Ευρωπαϊκή Τραπεζική Αρχή, στο πλαίσio της άσκησής της για την επανακεφαλαιοποίηση του ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος, υπολογίζει τις ανάγκες της MPB σε 1,971 δισ. ευρώ.
Μέχρι τις 20 Ιανουαρίου αναφέρει η Marfin Popular Bank πως θα έχει υποβάλει συνολικό πλάνο κεφαλαιακής ενίσχυσης στην Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου για την κάλυψη των κεφαλαιών αναγκών της.
Η Ευρωπαϊκή Τραπεζική Αρχή, στο πλαίσio της άσκησής της για την επανακεφαλαιοποίηση του ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος, υπολογίζει τις ανάγκες της MPB σε 1,971 δισ. ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άγιος Δημήτριος: Με αυτό το μαχαίρι δολοφονήθηκε ο 27χρονος στο Πάρκο Ασυρμάτου
- «Έβραζε» με τη διαιτησία ο Αρμπελόα: «Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό…»
- Μάγια: Mια αίθουσα συμβουλίου αποκαλύπτει πώς άλλαξε η εξουσία πριν από 1.000 χρόνια
- Ο θεσμός της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας και το Σύνταγμα: Μια λεπτή ισορροπία
- «Ο Καρέτσας στο στόχαστρο της Τσέλσι και άλλων ομάδων της Premier League»
- Νέα Αριστερά για επίσκεψη Μακρόν: Ο Μητσοτάκης πορεύεται για ακόμη μια φορά δουλοπρεπώς
- Ο ΟΤ στο Delphi Economic Forum XI
- Οι εκλογές, η επαρχία, το σινεμά – «Προεκλογικές Εκστρατείες: Δημοκρατία ή Χειραγώγηση» στην Ταινιοθήκη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/kiarash-mansouri-7yIWldVlGks-unsplash-1-315x220.jpg)



















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442