
Δύο νέες συλλήψεις μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου σε Αττική και Ρόδο
Δύο ακόμη επιχειρηματίες για χρέη προς το Δημόσιο συνελήφθησαν σήμερα, Τρίτη, σε Αττική και Ρόδο. Πρόκειται για έναν 56χρονο ιδιοκτήτη εταιρείας, τα χρέη του οποίου ξεπερνούν τα δύο εκατομμύρια ευρώ και για έναν 30χρονο από τη Ρόδο, που χρωστά στο Δημόσιο περίπου 550.000 ευρώ. Και οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
Σε δύο ακόμη συλλήψεις επιχειρηματιών για χρέη στο Δημόσιο προχώρησε η Αστυνομία σε Αττική και Ρόδο.
Συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης συνελήφθη στο Διόνυσο Αττικής ένας 56χρονος ιδιοκτήτης εταιρείας σε βάρος του οποίου εκκρεμούν χρέη προς το Δημόσιο ύψους 2.059.455,58 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Επίσης, στη Ρόδο, συνελήφθη ένας 30χρονος ιδιοκτήτης εταιρείας γαλακτοκομικών για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατ’ εξακολούθηση.
Το ύψος του χρέους ανέρχεται στο ποσό των 544.426,38 ευρώ
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μία σύλληψη για τη φωτιά στο Καλοχώρι – Τι υποστήριξε ο 70χρονος
- ΣΥΡΙΖΑ: Ώρα μηδέν – Παραιτήσεις, συγκρούσεις και το εντελώς αβέβαιο μέλλον
- Συρία: Συνελήφθη ο πυρήνας που βρίσκονταν πίσω από την βομβιστική επίθεση στη Δαμασκό
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχωρεί από το «Ολντ Τράφορντ» μετά από 115 χρόνια – Η νέα τοποθεσία (vid, pic)
- Ραγδαία αύξηση των κυβερνοεπιθέσεων παγκοσμίως
- LIVE: Γαλλία – Μαρόκο
- Η «απόδραση» της Νταϊάνα: Τα παιδιά, ο Ντόντι και το σχέδιο Μαλιμπού
- Ο Τραμπ επέπληξε δημόσια τους ηγέτες του ΝΑΤΟ, αλλά στο παρασκήνιο ήταν διαφορετικά – Τι άλλαξε πριν φύγει;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442