Περιορισμένη πολιτική παρουσία στον εορτασμό για την ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοποτάμου
Αισθητά περιορισμένη ήταν φέτος η πολιτική παρουσία κατά τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 69ης επετείου από την ανατίναξη της γέφυρας στο Γοργοπόταμο. Όσοι εκπρόσωποι της κυβέρνησης ή των κομμάτων μετείχαν στις εκδηλώσεις, πάντως, βρέθηκαν αντιμέτωποι με τα συνθήματα ομάδας «Αγανακτισμένων». Ενδεικτικό είναι ότι την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Προστασίας Καταναλωτή Δημ. Σπυράτος.
Αισθητά περιορισμένη ήταν φέτος η πολιτική παρουσία κατά τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 69ης επετείου από την ανατίναξη της γέφυρας στο Γοργοπόταμο.
Όσοι εκπρόσωποι της κυβέρνησης ή των κομμάτων μετείχαν στις εκδηλώσεις, πάντως, βρέθηκαν αντιμέτωποι με τα συνθήματα ομάδας «Αγανακτισμένων». Ενδεικτικό είναι ότι την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Προστασίας Καταναλωτή Δημ. Σπυράτος.
Στο σύνολό τους οι ομιλητές, κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού τους, αναφέρθηκαν στην ενότητα, την οποία χαρακτήρισαν πιο αναγκαία από ποτέ. Επιχειρώντας, δε, μια προβολή του μηνύματος της εθνικής αντίστασης στις σημερινές συνθήκες τόνισαν ότι είναι αναγκαία η αντίσταση στην καθημερινότητα.
Ο δήμαρχος Λαμίας, Γιώργος Κοτρωνιάς σημείωσε πως «πρέπει να καταλάβουμε ότι με τις μειώσεις των συντάξεων πρώτα απ’ όλα δείχνουμε ασέβεια στη γενιά της αντίστασης χωρίς να λύνουμε το πρόβλημα που καθημερινά διογκώνει η κακοδιαχείριση» και τόνισε: «Πιάνοντας λίγες σταγόνες δεν σταματάμε την πλημμύρα».
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ