
Πρώτη προπόνηση για τον Κασάνο
Με ένα γεμάτο 40λεπτο περπάτημα επανήλθε στην αθλητική ζωή ο Αντόνιο Κασάνο. Ο Ιταλός επιθετικός που συγκλόνισε με την περιπέτειά του την οικογένεια της Μίλαν επέστρεψε στο Μιλανέλο υγιής και με διάθεση να ξαναμπεί γρήγορα στην αγωνιστική δράση.
Με ένα γεμάτο 40λεπτο περπάτημα επανήλθε στην αθλητική ζωή ο Αντόνιο Κασάνο. Ο Ιταλός επιθετικός που συγκλόνισε με την περιπέτειά του -υπεβλήθη σε επέμβαση στην καρδιά- την οικογένεια της Μίλαν επέστρεψε στο Μιλανέλο υγιής και με διάθεση να ξαναμπεί γρήγορα στην αγωνιστική δράση.
Η προσαρμογή του ξεκίνησε ήπια με περπάτημα γύρω από το κεντρικό γήπεδο του προπονητικού κέντρου της Μίλαν που διήρκεσε λίγο παραπάνω από μισή ώρα μαζί με τον φυσικοθεραπευτή της ομάδας.
Κατά την διάρκεια της παραμονής του στο Μιλανέλο ο Αντώνιο Κασάνο μίλησε με τεχνικό της Μίλαν Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και πολλά μέλη της ομάδας που ήταν εκείνη την ώρα παρόντα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καβάλα: Αστυνομικός αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο AT
- Οι Αθώοι: Η ώρα της καταδικαστικής απόφασης πλησιάζει
- «Επιχείρηση συγκάλυψη» από την κυβέρνηση για ΟΠΕΚΕΠΕ και υποκλοπές – Σφυροκόπημα από την αντιπολίτευση
- Κίνα: Hotpot, τσάι με φυσαλίδες και αθλητικά ρούχα – Το «made in China» τρεντάρει στις διεθνείς αγορές
- Χρυσοχοΐδης: Νομοθετική ρύθμιση για ηλεκτρικά πατίνια προανήγγειλε
- Στον ανακριτή οι 3 συλληφθέντες για τη δολοφονία του 36χρονου στη Νέα Μάκρη

