Ο Ικερ Κασίγιας πέρασε στο «πάνθεον» της εθνικής Ισπανίας, καθώς στην εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) με την Κόστα Ρίκα, έφτασε στις 127 διεθνείς συμμετοχές, ξεπερνώντας τον -επίσης τερματοφύλακα- Αντονι Θουμπιθαρέτα.
Ο Ικερ Κασίγιας πέρασε στο «πάνθεον» της εθνικής Ισπανίας, καθώς στην εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) με την Κόστα Ρίκα, έφτασε στις 127 διεθνείς συμμετοχές, ξεπερνώντας τον -επίσης τερματοφύλακα- Αντονι Θουμπιθαρέτα.
Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, που έκανε ντεμπούτο με τους «μερένχες» στις 15 Σεπτεμβρίου 1999 στο ΟΑΚΑ και στον αγώνα για το τσάμπιονς λιγκ με τον Ολυμπιακό που έληξε ισόπαλος 3-3, έχει την δυνατότητα να δημιουργήσει ένα ακατάρριπτο ρεκόρ, αφού εκτός απροόπτου θα παίξει σε υψηλό επίπεδο για τουλάχιστον τρία χρόνια.
Ο Κασίγιας, που από το 2000 είναι βασικός και αναντικατάστατος στους «φούρια ρόχας» -και με δεδομένη την δυναμικότητα της εθνικής Ισπανίας- θα είναι παρών σε όλες τις κορυφαίες διοργανώσεις, άρα μπορεί να φτάσει ή και να ξεπεράσει τις 160 διεθνείς συμμετοχές.
Οσον αφορά στους Ισπανούς με τις περισσότερες διεθνείς συμμετοχές, πίσω από τον Κασίγιας και τον Θουμπιθαρέτα, βρίσκονται οι Τσάβι (107 αγώνες-10 γκολ), Ραούλ (102-144) και Πουγιόλ (98-3).
Τάιλερ Ντόρσεϊ και Νίκολα Μιλουτίνοφ είχαν κλείσει στην Αρμάνι Μιλάνο αλλά οι συμφωνίες χάλασαν στο παρά πέντε, όπως αποκάλυψε ο πρώην γενικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας.
Μια από τις φάσεις της χρονιάς εκτυλίχθηκε σε ματς στην Παραγουάη, όταν ποδοσφαιριστής σκόραρε κατά λάθος με το πρόσωπο μετά από διώξιμο αντιπάλου, σαν άλλος... Κώστας Βουτσάς!