Αύξηση κεφαλαίου 290 εκατ. ευρώ και συμμετοχή στο PSI ενέκρινε η ATEbank
Τη συμμετοχή της τράπεζας στο πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων (PSI) και τη διενέργεια αύξησης κεφαλαίου ύψους 290 εκατ. ευρώ ενέκρινε η γενική συνέλευση των μετόχων της ΑΤΕbank την Τρίτη.
Τη συμμετοχή της τράπεζας στο πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων (PSI) και τη διενέργεια αύξησης κεφαλαίου ύψους 290 εκατ. ευρώ ενέκρινε η γενική συνέλευση των μετόχων της ΑΤΕbank την Τρίτη.
Στη συνέλευση, εγκρίθηκε η ακύρωση όλων των 937.500.000 προνομιούχων μετοχών της Τράπεζας, ονομαστικής αξίας 0,72 ευρώ ανά μετοχή, που έχουν εκδοθεί σύμφωνα με το Ν. 3723/2008 και τις οποίες εξαγόρασε η Τράπεζα από το Ελληνικό Δημόσιο και η αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 6 του Καταστατικού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γκολ και highlights από τις ρεβάνς του Europa League (vids)
- Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ έκλεισε την πόρτα της 10άδας στην Ελλάδα
- Νότιγχαμ απο «ατσάλι», νίκησε την Πόρτο και πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (1-0)
- ΑΕΚ – Βαγιεκάνο 3-1: Άγγιξε το «θαύμα», αλλά αποκλείστηκε η «Ένωση»
- Γιορτή σήμερα 17 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Conference League: Επική πρόκριση της Στρασμπούρ (4-0), πέρασε εύκολα η Κρίσταλ Πάλας παρά την ήττα (2-1)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]
- Europa League: Σαρωτική πρόκριση (4-0) η Άστον Βίλα, ματσάρα και ανατροπή (4-2) η Μπράγκα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442