
Ο γάμος του Γιαννάκη με τη Μαιρούλα και οι απόψεις Καρατζαφέρη για τη νέα κυβέρνηση
Με ένα αποτυχημένο προξενιό παρομοίασε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης τις προσπάθειες για συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας, καταλήγοντας πως δεν θέλει να γίνει κουμπάρος σε έναν τέτοιο γάμο.
Με ένα αποτυχημένο προξενιό παρομοίασε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης τις προσπάθειες για συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας, καταλήγοντας πως δεν θέλει να γίνει κουμπάρος σε έναν τέτοιο γάμο.
Συγκεκριμένα, ο κ. Καρατζαφέρης είπε: «Η οικογένεια της Μαιρούλας θέλει η Μαιρούλα να παντρευτεί τον Γιαννάκη. Η οικογένεια του Γιαννάκη θέλει ο Γιαννάκης να παντρευτεί τη Μαιρούλα. Ο Γιαννάκης όμως δεν θέλει να παντρευτεί τη Μαιρούλα, γιατί βρομάει το στόμα της και η Μαιρούλα δεν θέλει να παντρευτεί τον Γιαννάκη, γιατί βρομάνε τα πόδια του».
Γιατί να θέλει κανείς να είναι κουμπάρος σε αυτόν τον γάμο, κατέληξε ο κ. Καρατζαφέρης, περιγράφοντας με αυτόν τον τρόπο το πώς βλέπει τις προσπάθειες μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ για συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας.
Το μεσημέρι συνεδρίασε η κοινοβουλευτική ομάδα του ΛΑΟΣ υπό την προεδρία του Γιώργου Καρατζαφέρη.
Ο πρόεδρος του κόμματος ενημέρωσε τους βουλευτές για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, επισημαίνοντας την έντονη ανησυχία του για την καθυστέρηση που παρατηρείται στην ολοκλήρωση της διαδικασίας και τη λήψη απόφασης.
Ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε ότι η καθυστέρηση στην ανακοίνωση του ονόματος του νέου πρωθυπουργού, επιτείνει το κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας που υπάρχει στις αγορές απέναντι στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα η χώρα να παραμένει εκτεθειμένη σε απρόβλεπτους κινδύνους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η εισβολή των bot: Οι άνθρωποι είμαστε πλέον μειοψηφία στο ίντερνετ
- Στον Ευαγγελισμό και πάλι ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Μυλωνάκη – Τι λέει ο γιατρός του
- Το τέλος του τυχαίου: Γιατί οι ψηφιακές σου επιλογές είναι απλώς μια ψευδαίσθηση ελεύθερης βούλησης
- Ο πρώτος διαιτητής που απέβαλε τον Μέσι θα σφυρίξει ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
- Λαμία: Ιδιοκτήτης καφετέριας έβαλε τέλος στη ζωή του – Τον βρήκε απαγχονισμένο η υπάλληλος του καταστήματος
- ΠΑΟΚ – Άρης Betsson 88-77: Πήρε το ντέρμπι με σούπερ Μπέβερλι ο «δικέφαλος» (vids)
