Επεισοδιακό ήταν το ντεμπούτο του Ηρακλή στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Ο «Γηραιός» αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 εκτός έδρας με την Καλλικράτεια, σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από επεισόδια οπαδών των «κυανόλευκων» με την Αστυνομία προηγήθηκαν του αγώνα. Περισσότεροι από τέσσερις χιλιάδες κυανόλευκοι βρέθηκαν στην Καλλικράτεια και μάλιστα συγκρούστηκαν με τις δυνάμεις της αστυνομίας μία ώρα πριν από την έναρξη του ματς. Από την πλευρά τους οι αστυνομικοί έκαναν εκτεταμένη χρήση χημικών. Η έναρξη του αγώνα, μάλιστα, καθυστέρησε για περίπου 30 λεπτά μέχρις ότου κατέβει πανό με πολιτικό περιεχόμενο.
Η άμυνα του Ολυμπιακού «έπνιξε» τη Φενέρμπαχτσε στην πρώτη περίοδο, με τους Πειραιώτες να παίρνουν προβάδισμα με 12-0, πριν ο Μπιρτς σκοράρει μετά από επτά λεπτά.
Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, μαζί με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, βρίσκονται στο «Τ-Center» για το Final Four της Euroleague και στηρίζουν έμπρακτα την ομάδα μπάσκετ.
Απόλυτη κυριαρχία των οπαδών του Ολυμπιακού στο «T-Center» για τον πρώτο ημιτελικό του Euroleague Final Four 2026! – «Κόκκινη» παράνοια στο γήπεδο του Παναθηναϊκού!
Ο γνωστός Influencer «MK», φορώντας πράσινη μπλούζα πέρασε, μπροστά από κερκίδα με οπαδούς του Ολυμπιακού, λίγο πριν το τζάμπολ του ημιτελικού με τη Φενέρμπαχτσε.