«Η χώρα χρειάζεται νέα κυβέρνηση απόψε» δηλώνει ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ
«Απαιτείται άμεσα λύση, διαφορετικά αύριο η χώρα κινδυνεύει να βρεθεί εκτός Ευρωζώνης» δήλωσε το απόγευμα της Κυριακής ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κ.Μίχαλος σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις.
«Απαιτείται άμεσα λύση, διαφορετικά αύριο η χώρα κινδυνεύει να βρεθεί εκτός Ευρωζώνης» δήλωσε το απόγευμα της Κυριακής ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κ.Μίχαλος σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις.
Ο κ. Μίχαλος τονίζει στη δήλωσή του: «Ως εδώ και μη παρέκει. Μέσα στις επόμενες ώρες παίζεται η τύχη της χώρας και κανείς μα κανείς δεν έχει το δικαίωμα να την οδηγήσει στην καταστροφή. Περιθώρια για πολιτικούς ελιγμούς δεν υπάρχουν. Η χώρα χρειάζεται μια νέα κυβέρνηση, απόψε».
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων