Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Εφόσον κληθεί ο Αντώνης Σαμαράς θα μεταβεί στην Προεδρία της Δημοκρατίας για συνάντηση με τον πρωθυπουργό
Την πρόθεση του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά να μεταβεί στον Προεδρικό Μέγαρο εφόσον κληθεί από τον Κάρολο Παπούλια, για την κοινή συνάντηση με τον πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Γ.Μιχελάκης. Τη συνάντηση των δύο πολιτικών αρχηγών ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας απόψε ζήτησε από τον Κάρολο Παπούλια ο πρωθυπουργός, όπως ανακοίνωσε ο κ. Παπανδρέου κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.
Την πρόθεση του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά να μεταβεί στον Προεδρικό Μέγαρο εφόσον κληθεί από τον Κάρολο Παπούλια, για την κοινή συνάντηση με τον πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Γ.Μιχελάκης.
Την συνάντηση των δύο πολιτικών αρχηγών ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας απόψε ζήτησε από τον Κάρολο Παπούλια ο πρωθυπουργός, όπως ανακοίνωσε ο κ. Παπανδρέου κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.
Μέχρι στιγμής από την Προεδρία της Δημοκρατίας δεν έχει οριστεί συγκεκριμένη ώρα για τη συνάντηση, αλλά οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι έχουν ενημερωθεί να είναι σε ετοιμότητα.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε λίγη ώρα επίκειται ανακοίνωση από την Προεδρία της Δημοκρατίας για την πραγματοποίηση της τριμερούς συνάντησης. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, μετά τη συνάντηση των δύο πολιτικών αρχηγών ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας θα ακολουθήσει νέα συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου και εν συνεχεία ο πρωθυπουργός θα μεταβεί εκ νέου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κατά τη διάρκεια του Υπουργικού Συμβουλίου, ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι η κυβέρνηση παραδίδει τη σκυτάλη σε μια άλλη ευρύτερης αποδοχής κυβέρνηση στην οποία ο ίδιος -όπως είπε- δεν επιθυμεί να είναι επικεφαλής και πρόσθεσε ότι καλό θα ήταν να βρεθεί λύση απόψε.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι δεν τίθεται θέμα παραίτησης του ιδίου και της κυβέρνησης πριν ξεκαθαρίσει η εικόνα για τη διάδοχη κατάσταση.
Σε αυτό το πλαίσιο, αναφέρθηκε σε σχέδιο 7 σημείων, αναγκαίων για την εφαρμογή της απόφασης της 26ης Οκτωβρίου. Οι επτά αυτές ενέργειες έχουν ως εξής:
1. Εκταμίευση της 6ης δόσης 2. ‘Αμεση έναρξη και το ταχύτερο δυνατόν ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με την τρόϊκα για το νέο πρόγραμμα. 3. Κατάθεση πριν τις 20 Νοεμβρίου και ψήφιση πριν τις 31 Δεκεμβρίου του Προϋπολογισμού 2012. 4. Ολοκλήρωση της εκτέλεσης του Προϋπολογισμού του 2011 στο πλαίσιο της 5ης αναθεώρησης του Μνημονίου. 5. Λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την ασφαλή συμμετοχή των ελληνικών τραπεζών και των ελληνικών ασφαλιστικών ταμείων στην διαδικασία που προβλέπει η απόφαση της 26ης Οκτωβρίου. 6. Διαμόρφωση των νομικών και χρηματοοικονομικών προϋποθέσεων για την εφαρμογή του νέου σχήματος συμμετοχής του Ιδιωτικού Τομέα (PSI). 7. Εκταμίευση α’ δόσης του νέου προγράμματος για την κάλυψη δανειακών αναγκών της Ελλάδας (επιπλέον 20 δισεκατομμύρια ευρώ) πριν το τέλος Φεβρουαρίου 2012.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου