
Εγκαινιάστηκε η νέα μονάδα του ΟΚΑΝΑ στου Γουδή
Νέα μονάδα του ΟΚΑΝΑ εγκαινιάστηκε σε εγκαταστάσεις του πρώην στρατοπέδου «Βαρύτη» στου Γουδή, παρουσία των υπουργών Υγείας και Άμυνας, Ανδρέα Λοβέρδου και Πάνου Μπεγλίτη, καθώς και της προέδρου του ΟΚΑΝΑ Μένης Μαλλιώρη.
Πρόκειται για την 18η μονάδα που ανοίγει στην Αθήνα, με στόχο να εξυπηρετεί 320 άτομα, τα μισά δηλαδή από εκείνα που εξυπηρετούσε η μονάδα στην Καποδιστρίου που έκλεισε χθες. Να σημειωθεί ότι 8 μονάδες έχουν ανοίξει και λειτουργούν ήδη στη Θεσσαλονίκη.
«Έχουμε καταφέρει καίριο πλήγμα στο οργανωμένο έγκλημα, τους στερούμε την πιάτσα» είπε ο Α.Λοβέρδος και τόνισε ότι «μπορούμε να κάνουμε το όνομα του Έλληνα πολίτη καλύτερο στο εξωτερικό, το οποίο τώρα συκοφαντείται και σφυροκοπείται».
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του υπουργείου Υγείας η λίστα αναμονής, για χορήγηση υποκατάστατων, που είναι τώρα 7 χρόνια, στις αρχές του 2012 θα είναι 1-2 μήνες. Στη Θεσσαλονίκη ήδη έχει μειωθεί από 4 χρόνια, στον ένα μήνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πώς οι ΗΠΑ ενίσχυσαν την ήπια ισχύ τους με το Μουντιάλ
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση (vids)
- Ο Τραμπ ζητά από την CENTCOM να ανοίξουν οι «πύλες της κολάσεως» κατά του Ιράν
- Κυβερνοεπίθεση στον ιστότοπο της κενυατικής προεδρίας – Οι χάκερ ζητούσαν ως λύτρα 5 bitcoin
- Βραζιλία: Το Ανώτατο Δικαστήριο απαγόρευσε στον Μιλέι να επισκεφθεί τον πρώην πρόεδρο Μπολσονάρο
- Πυρκαγιές στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη – Εκκενώθηκαν ισραηλινοί οικισμοί
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442