
ΣΒΒΕ – ΣΕΒΕ : Παρουσίαση του προγράμματος “The 5 Choices”
Ο παγκοσμίου φήμης Εκπαιδευτικός Οργανισμός Franklin Covey παρουσιάζει ταυτόχρονα σε 177 πόλεις όλου του κόσμου ένα νέο εργαλείο που μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην αντιμετώπιση της κρίσης μέσα από τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των στελεχών και της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων κάθε κλάδου.Η παρουσίαση του εν λόγω προγράμματος “The 5 Choices” γίνεται στην Ελλάδα σε συνεργασία […]
Ο παγκοσμίου φήμης Εκπαιδευτικός Οργανισμός Franklin Covey παρουσιάζει ταυτόχρονα σε 177 πόλεις όλου του κόσμου ένα νέο εργαλείο που μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην αντιμετώπιση της κρίσης μέσα από τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των στελεχών και της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων κάθε κλάδου.
Η παρουσίαση του εν λόγω προγράμματος “The 5 Choices” γίνεται στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Σύλλογο Αποφοίτων του Αμερικανικού Κολεγίου, υπό την αιγίδα του ΣΒΒΕ και του ΣΕΒΕ τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011, ώρα 18.00, στο Αμφιθέατρο Rafael του Αμερικανικού Κολεγίου στη Θεσσαλονίκη και την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011, ώρα 18.00 στο Εκπαιδευτικό Κέντρο της Franklin Covey Hellas, Περρίκου 26 στην Αθήνα.
Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, μέσα σε ένα δυσχερές και διαρκώς επιδεινούμενο ανταγωνιστικό περιβάλλον, στη δίνη της σημερινής κρίσης, κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτου μεγέθους, βρίσκεται αντιμέτωπη με μία σειρά εξωγενών, αλλά και ενδογενών παραμέτρων, που οφείλει να αξιολογήσει και να επηρεάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Η βελτίωση της παραγωγικότητας και της αποτελεσματικότητας των στελεχών της, είναι ένας από τους πιο βασικούς ενδογενείς παράγοντες που, σύμφωνα με όλες τις σχετικές έρευνες, θα παίξουν ουσιαστικό ρόλο στην ανάπτυξη της ανταγωνιστικότητας και τελικά στην έξοδο από την κρίση.
Το νέο πρόγραμμα δίνει την απάντηση στην ανάγκη για διαχείριση αποφάσεων (decision management), προσοχής (attention management) και ενέργειας (energy management), με έμφαση στην αποφυγή της καθημερινής κόπωσης και εξουθένωσης των ανθρώπων, εξαιτίας του τεράστιου όγκου πληροφοριών που δέχονται, των υψηλών απαιτήσεων στις οποίες καλούνται να ανταποκριθούν και των συνεχώς εναλλασσόμενων προτεραιοτήτων, στις οποίες πρέπει να επικεντρώσουν την προσοχή τους και να διοχετεύσουν την ενέργειά τους, ώστε να πετύχουν τους κυριότερους στόχους του οργανισμού για τον οποίο εργάζονται.
Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κρατήσεις θέσεων γίνονται τηλεφωνικά στο 210 69.85.946-7 για Αθήνα, στο 2310 273.979 για Θεσσαλονίκη και μέσω της ιστοσελίδας www.the5choices.com.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- H οφθαλμαπάτη των «αόρατων» παπουτσιών: Ούτε σανδάλια, ούτε μπαλαρίνες – Τι είναι;
- Άργος: Εγκεφαλικά νεκρός ο 20χρονος που πυροβόλησαν αστυνομικοί – Βίντεο ντοκουμέντο
- Τσουκαλάς: Η Ελλάδα πληρώνει σαν πρωταθλητής στο ΝΑΤΟ, αλλά εκπροσωπείται σαν παρατηρητής – Ανησυχητικές οι εξελίξεις
- Αγγελόπουλοι για Παπανικολάου, Ντόρσεϊ και Γουόκαπ: «Όταν η ομάδα πετυχαίνει θέλουν περισσότερα, όταν ο παίκτης σέρνεται…»
- Markos by Night: Ο Μάρκος Σεφερλής επιστρέφει με το «Άλλος για Survivor»
- Νεκρή από σφαίρες στο κεφάλι η γυναίκα που εμπλεκόταν σε απόπειρα δολοφονίας Ουκρανού μεγιστάνα – Δύο συλλήψεις
- 4 εκατ. Ευρώ για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας στον Πειραιά
- «Αδειάζουν» στελέχη της ΝΔ τον Γεωργιάδη για την επίθεση στον Τσίπρα – Ανευθυνότητα να καταγγέλλει διαφθορά χωρίς στοιχεία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442