Για τον Ζέκα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για τον Παναθηναϊκό. «Δεν έχω καμία αμφιβολία: βασικός μας στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος», δήλωσε ο Πορτογάλος μέσος στη «Record», ενώ δεν έκρυψε πως είναι απόλυτα ευτυχής στη νέα του ομάδα.
Για τον Ζέκα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για τον Παναθηναϊκό. «Δεν έχω καμία αμφιβολία: βασικός μας στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος», δήλωσε ο Πορτογάλος μέσος στη «Record», ενώ δεν έκρυψε πως είναι απόλυτα ευτυχής στη νέα του ομάδα.
«Από την ημέρα που ήρθα τα πράγματα είναι πολύ καλά. Αν εξαιρέσουμε μία ισοπαλία σε αγώνα όπου αγωνιζόμασταν με δέκα παίκτες από το τρίτο λεπτό, όλα είναι πάνε εξαιρετικά. Πλέον έχω προσαρμοστεί στο παιχνίδι των συμπαικτών μου και με ξέρουν κι αυτοί καλύτερα» σχολίασε ο 23χρονος Πορτογάλος.
Ο Ζέκα οριοθέτησε και τους στόχους της ομάδας του Ζεσουάλδο Φερέιρα: «Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι φανταστική και σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη. Δεν έχω καμία αμφιβολία: βασικός μας στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θέλουμε και το Κύπελλο, ενώ το μόνο για το οποίο λυπούμαστε είναι πως δεν συμμετέχουμε πλέον σε ευρωπαϊκή διοργάνωση».
Από τα γήπεδα του Μουντιάλ και την Άρσεναλ στις… κεμπαμπερί, τα παγωτά και τώρα στην ιδιοκτησία της Γκόρνικ Ζάμπρζε – Ο Λούκας Ποντόλσκι ξεκινά τη δεύτερη ζωή του.
Μετά την ολοκλήρωση του Final Four της Ευρωλίγκας, το ενδιαφέρον στο μπάσκετ στρέφεται στο πρωτάθλημα όπου ο ΕΣΑΚΕ γνωστοποίησε τις ημέρες και τις ώρες των τελικών της GBL.
Στο «Σισμανόγλειο» νοσηλεύεται ο Σπύρος Μαραγκός, ο οποίος συνεχίζει τη μάχη κόντρα στη νόσο ALS (ή αλλιώς νόσος του κινητικού νευρώνα), όπου θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή για ενάμιση μήνα.