Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
J. Bieber και ο DJ D. Guetta στους Performers των 2011 MTV EMA

J. Bieber και ο DJ D. Guetta στους Performers των 2011 MTV EMA

Ο παγκόσμιος super star και ο διεθνούς φήμης Dj συμπληρώνουν τη λίστα των performers στην ετήσια απονομή των βραβείων, που θα μεταδοθούν ζωντανά από Odyssey Arena του Belfast, την Κυριακή 6/11 στις 22.00 μόνο στο MTV. To line-up για τα 2011 MTV EUROPE MUSIC AWARDS έχει επισήμως ολοκληρωθεί! Το MTV ανακοίνωσε ότι ο παγκόσμιος superstar […]

Ο παγκόσμιος super star και ο διεθνούς φήμης Dj συμπληρώνουν τη λίστα των performers στην ετήσια απονομή των βραβείων, που θα μεταδοθούν ζωντανά από Odyssey Arena του Belfast, την Κυριακή 6/11 στις 22.00 μόνο στο MTV.
To line-up για τα 2011 MTV EUROPE MUSIC AWARDS έχει επισήμως ολοκληρωθεί! Το MTV ανακοίνωσε ότι ο παγκόσμιος superstar Justin Bieber και ο βραβευμένος με GRAMMY® DJ/καλλιτέχνης/παραγωγός David Guetta θα συμμετάσχουν στο party για τη μεγαλύτερη βραδιά της μουσικής, που θα γίνει στο Belfast της Ιρλανδίας. Επιπλέον, η λίστα των διασημοτήτων των 2011 MTV EMA έγινε ακόμα πιο καυτή.
Tο παγκόσμιο pop φαινόμενο Katy Perry, η τραγουδίστρια και συνιδρυτής των Evanescence Amy Lee, η ηθοποιός Hayden Panettiere («Heroes», «Fireflies in the Garden»), το supermodel Bar Refaeli, ο αστέρας του WWE Sheamus και το supermodel Irina Shayk θα εμφανιστούν στη σκηνή, το βράδυ των βραβείων.
Με παρουσιάστρια την πολυτάλαντη τραγουδίστρια και ηθοποιό Selena Gomez, τα 2011 MTV EMA θα μεταδοθούν ζωντανά την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 22:00.

Χορηγοί της βραδιάς είναι οι Dell, Replay, Hyundai and Swatch.

Οι Bieber και Guetta ακολουθούν καλλιτέχνες που ήδη έχουν ανακοινωθεί όπως οι Lady Gaga, Bruno Mars, Coldplay, Red Hot Chili Peppers, Jessie J, LMFAO και Snow Patrol. Οι Queen θα τιμηθούν με το Global Icon Award και θα καταλάβει τη σκηνή για μια απίθανη εμφάνιση.
Οι Nicole «Snooki» Polizzi, Jenni «JWOWW» Farley και η πρωταγωνίστρια του «Awkward» Ashley Rickards επιβεβαιώθηκαν ως παρουσιαστές καθώς ο Jason Derulo θα εμφανιστεί κατά τη διάρκεια του 2011 MTV EMA Red Carpet Live pre-show.

Sports in

«Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»

Ποιος είναι ο λόγος που ο Μόουζες Ράιτ δεν έπαιξε καθόλου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024