Ευχάριστα και δυσάρεστα νέα είχε για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα η προπόνηση της Τετάρτης. Ο Πορτογάλος προπονητής είχε τον Ζαν Αλεν Μπουμσόνγκ να παίρνει μέρος σε όλη την προπόνηση και να είναι ετοιμοπόλεμος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο τα κακά μαντάτα ήρθαν από τον Γιώργο Καραγκούνη ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και δεν προπονήθηκε. Χάνουν το ματς της Τούμπας Πετρόπουλος και Ρούντολφ.
Ευχάριστα και δυσάρεστα νέα είχε για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα η προπόνηση της Τετάρτης. Ο Πορτογάλος προπονητής είχε τον Ζαν Αλεν Μπουμσόνγκ να παίρνει μέρος σε όλη την προπόνηση και να είναι ετοιμοπόλεμος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο τα κακά μαντάτα ήρθαν από τον Γιώργο Καραγκούνη ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και δεν προπονήθηκε.
Από την άλλη, ο Φερέιρα δεν μπορεί να υπολογίζει τον Γκέργκελι Ρούντολφ αφού υποβλήθηκε σε θεραπεία. Πλέον, πολύ δύσκολα θα προλάβει και ο Αντώνης Πετρόπουλος αφού απουσίαζε από την προπόνηση λόγω ίωσης.
Το ίδιο πρόβλημα έχει και ο Γιώργος Καραγκούνης. Σε ότι αφορά την περίπτωση του «Κάρα», θα φανεί τις επόμενες μέρες αν θα δώσει το παρών στην Τούμπα. Για μια ακόμη ημέρα ατομικά προπονήθηκαν οι: Βύντρα, Κοτσόλης και Χριστοδουλόπουλος.
Στη προπόνηση της Τετάρτης, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, δίτερμα σε τρία γκρουπ εναλλάξ και ελεύθερο δίτερμα.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ