Ευχάριστα και δυσάρεστα νέα είχε για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα η προπόνηση της Τετάρτης. Ο Πορτογάλος προπονητής είχε τον Ζαν Αλεν Μπουμσόνγκ να παίρνει μέρος σε όλη την προπόνηση και να είναι ετοιμοπόλεμος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο τα κακά μαντάτα ήρθαν από τον Γιώργο Καραγκούνη ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και δεν προπονήθηκε. Χάνουν το ματς της Τούμπας Πετρόπουλος και Ρούντολφ.
Ευχάριστα και δυσάρεστα νέα είχε για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα η προπόνηση της Τετάρτης. Ο Πορτογάλος προπονητής είχε τον Ζαν Αλεν Μπουμσόνγκ να παίρνει μέρος σε όλη την προπόνηση και να είναι ετοιμοπόλεμος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο τα κακά μαντάτα ήρθαν από τον Γιώργο Καραγκούνη ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και δεν προπονήθηκε.
Από την άλλη, ο Φερέιρα δεν μπορεί να υπολογίζει τον Γκέργκελι Ρούντολφ αφού υποβλήθηκε σε θεραπεία. Πλέον, πολύ δύσκολα θα προλάβει και ο Αντώνης Πετρόπουλος αφού απουσίαζε από την προπόνηση λόγω ίωσης.
Το ίδιο πρόβλημα έχει και ο Γιώργος Καραγκούνης. Σε ότι αφορά την περίπτωση του «Κάρα», θα φανεί τις επόμενες μέρες αν θα δώσει το παρών στην Τούμπα. Για μια ακόμη ημέρα ατομικά προπονήθηκαν οι: Βύντρα, Κοτσόλης και Χριστοδουλόπουλος.
Στη προπόνηση της Τετάρτης, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, δίτερμα σε τρία γκρουπ εναλλάξ και ελεύθερο δίτερμα.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
LIVE: Χάποελ Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Χάποελ Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός για την 35η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.