Παραιτήθηκε από πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ο Ανδρέας Μαρτίνης
Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού υπέβαλε ο Ανδρέας Μαρτίνης. Προηγήθηκαν οι έντονες διαμαρτυρίες των εργαζομένων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, οι οποίοι είναι απλήρωτοι εδώ και πέντε μήνες.
Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού υπέβαλε ο Ανδρέας Μαρτίνης.
Προηγήθηκαν οι έντονες διαμαρτυρίες των εργαζομένων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, οι οποίοι είναι απλήρωτοι εδώ και πέντε μήνες.
Οι εργαζόμενοι έφτασαν στο «Ερρίκος Ντυνάν», το πρωί της Δευτέρας απαιτώντας να συναντηθούν με τον κ. Μαρτίνη.
Ο ίδιος υπέβαλε παραίτηση, γιατί όπως λέει δεν μπορεί να βοηθήσει τους εργαζόμενους.
«Κατέληξα στην απόφαση αυτή, μετά πολλή σκέψη, αφού δεν μπορώ να βοηθήσω, πλέον, το Σωματείο και τους ανθρώπους που με ανέδειξαν και με στήριξαν», αναφέρεται σε ανακοίνωσή του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το μισθολογικό χάσμα «κοστίζει» από τον πρώτο μισθό μέχρι την σύνταξη – 16% χαμηλότερες αποδοχές για τις γυναίκες
- Ο Snoopy της «Ελπίδας»: Το κουτάβι που πετάχτηκε στον Σχοινιά ονειρεύεται το παντοτινό του σπίτι
- Ο Γιώργος Αρβανίτης ξανά πίσω από την κάμερα: «Μέχρις ότου τα μάτια μου αντέχουνε και τα πόδια μου βαστάνε»
- Ελλάδα – Πορτογαλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου
- Βενεζουέλα: Ξεκίνησαν να αποχωρούν οι διασώστες – Κοντά στους 3.000 οι νεκροί από τους σεισμούς
- Με καθυστέρηση το δρομολόγιο του Superferry στη Ραφήνα – Εγκλωβίστηκε η άγκυρα σε συρματόσχοινα
- Μαρία Κίτσου: «Μεγάλωσα κακοποιητικά και από τους δυο μου γονείς»
- Μουντιάλ 2026: Ο Εμπαπέ έχει περισσότερα γκολ σε νοκ άουτ από τρεις πρωταθλήτριες κόσμου και μια Ευρώπης!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-wL3-nvcELpc-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442