Στην Αθήνα βρίσκεται συνεργάτης του πρίγκιπα Αλ Σαούντ, ο οποίος ως την Παρασκευή αναμένεται να έχει έρθει στην χώρα μας για να συναντηθεί με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Ο άνθρωπος που έστειλε ο πρίγκιπας θα προετοιμάσει το έδαφος για την άφιξη του ανθρώπου που θέλει να επενδύσει στον Παναθηναϊκό, ενώ εκτός από τη συνάντηση που θα έχει με τους δικηγόρους για να δει σε τι στάδιο βρίσκονται οι διαδικασίες, θα έχει επαφές και με στελέχη της κυβέρνησης, καθώς ο πρίγκιπας φέρεται διατεθειμένος να επενδύσει λεφτά και εκτός ΠΑΟ στη χώρα μας.
Στην Αθήνα βρίσκεται συνεργάτης του πρίγκιπα Αλ Σαούντ, ο οποίος ως την Παρασκευή αναμένεται να έχει έρθει στην χώρα μας για να συναντηθεί με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.
Ο άνθρωπος που έστειλε ο πρίγκιπας θα προετοιμάσει το έδαφος για την άφιξη του ανθρώπου που θέλει να επενδύσει στον Παναθηναϊκό, ενώ εκτός από τη συνάντηση που θα έχει με τους δικηγόρους για να δει σε τι στάδιο βρίσκονται οι διαδικασίες, θα έχει επαφές και με στελέχη της κυβέρνησης, καθώς ο πρίγκιπας φέρεται διατεθειμένος να επενδύσει λεφτά και εκτός ΠΑΟ στη χώρα μας.
Πλέον για να έρθει ο πρίγκιπας στην Ελλάδα απομένει να γίνουν δύο πράγματα: 1) να συνταχθεί το ΜοU και 2) το ελεύθερο από τον συνεργάτη του που βρίσκεται ήδη στην Αθήνα. Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει άμεσα και την Παρασκευή, να φτάσει στην Ελλάδα, μαζί με την εγγυητική των 20 εκατ. ευρώ που έχει τάξει… Το πρόγραμμα του πρίγκιπα
Ήδη έγινε γνωστό το πρόγραμμα του Αλ Σαούντ, ο οποίος αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα την Παρασκευή με ενδιάμεσο σταθμό το Κάιρο.
Φτάνοντας στην Ελλάδα θα καταλύσει σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο στα Νότια Προάστια όπου έχουν ήδη «κλειστεί» δωμάτια για τον 26χρονο Πρίγκιπα και τους συνεργάτες του.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Νίκησαν και στις ρεβάνς των ημιτελικών η Ράγιο Βαγεκάνο και η Κρίσταλ Πάλας, οι Ισπανοί εκτός έδρας με 1-0 την Στρασμπούρ και οι Αγγλοι 2-1 την Σαχτάρ Ντόνετσκ στην έδρα τους.
Απόλυτη κυρίαρχος του αγώνα επί 40 λεπτά, η ΑΕΚ νίκησε εύκολα την κάτοχο του τροπαίου Μάλαγα (78-65) και προκρίθηκε στον τελικό του BCL όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρίτας.