Επίθεση κουκουλοφόρων στη μονάδα Πολεμικής Αεροπορίας στην Αλίαρτο
Επίθεση κουκουλοφόρων σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στη μονάδα της Πολεμικής Αεροπορίας στην Αλίαρτο Βοιωτίας. Οι δύο δράστες εισέβαλαν στις 2:45 τα ξημερώματα στη μονάδα καυσίμων και τραυμάτισαν τον σκοπό της κεντρικής πύλης.
Επίθεση κουκουλοφόρων σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στη μονάδα της Πολεμικής Αεροπορίας στην Αλίαρτο Βοιωτίας. Οι δύο δράστες εισέβαλαν στις 2:45 τα ξημερώματα στη μονάδα καυσίμων και τραυμάτισαν τον σκοπό της κεντρικής πύλης.
Οι δύο άγνωστοι είχαν παραβιάσει νωρίτερα την περίφραξη της μονάδας και αφού προσέγγισαν τον σκοπό, του επιτέθηκαν. Ακολούθησε πάλη, στην οποία ο σκοπός τραυματίστηκε στο πρόσωπο. Οι δύο κουκουλοφόροι του απέσπασαν το τυφέκιο G-3 μαζί με τη γεμιστήρα που έφερε και απομακρύνθηκαν.
Ο σκοπός είναι σώος και μεταφέρθηκε προληπτικά στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας για εξετάσεις, ενώ τις έρευνες για το περιστατικό διεξάγει η αστυνομική διεύθυνση Βοιωτίας.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).