Εισάγονται στα ΑΕΙ οι 41 υποψήφιοι που δεν είχαν οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό τους
Επιπλέον 41 θέσεις δίδονται στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ για τους υποψήφιους που δεν είχαν οριστικοποιήσει, από λάθος, τα μηχανογραφικά τους δελτία, δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα, καθώς οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι είχαν υψηλές βαθμολογίες.
Επιπλέον 41 θέσεις δίδονται στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ για τους υποψήφιους που δεν είχαν οριστικοποιήσει, από λάθος, τα μηχανογραφικά τους δελτία, δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα, καθώς οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι είχαν υψηλές βαθμολογίες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόβλημα διευθετείται με απόφαση της υπουργού Παιδείας για τον καθορισμό επιπλέον αριθμού θέσεων εισακτέων σε τμήματα και σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, πέραν του αριθμού των εισακτέων που είχε ήδη καθορισθεί για το ακαδημαϊκό έτος 2011-12.
Οι προαναφερόμενοι υποψήφιοι είχαν υποβάλει το μηχανογραφικό τους, αλλά δεν το είχαν οριστικοποιήσει και είχε παραμείνει το «πρόχειρο» μηχανογραφικό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Βγάζοντας το καπέλο» στον Άλεκ Πίτερς
- Εσύ, μόνο εσύ!
- Ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραμένει στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού
- H Bουλγαρία αποθεώνει Βεζένκοφ και Ολυμπιακό
- Ολυμπιακός: Αυτό είναι το μπλουζάκι του πρωταθλητή Ευρώπης 2025-26 (pic)
- Τα ισπανικά ΜΜΕ υποκλίνονται στον Ολυμπιακό
- Τελικά χάρη στον Ολυμπιακό 1 στα 4 φέτος σε τελικούς για το ελληνικό μπάσκετ
- Κάηκε ο Πειραιάς – Πανηγυρίζουν οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 25.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/jeffrey-lai-Cz57JO4T0gQ-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442