Συστήνεται ομάδα εργασίας για την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της Αθήνας
Τη σύσταση ομάδας εργασίας με στόχο την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της Αθήνας με την αξιοποίηση κοινοτικών κονδυλίων αποφάσισαν σε συνάντησή τους ο υπουργός Ανάπτυξης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.
Τη σύσταση ομάδας εργασίας με στόχο την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της Αθήνας αποφάσισαν σε συνάντησή τους ο υπουργός Ανάπτυξης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.
Όπως σημειώθηκε σε ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων, συμφωνήθηκε η επιτάχυνση των διαδικασιών απορρόφησης κοινοτικών κονδυλίων στους τομείς των αστικών αναπλάσεων, του σχεδιασμού και υλοποίησης παρεμβάσεων στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, καθώς και τεχνικών έργων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Ο Τραμπ προετοιμάζει τους Αμερικανούς για «πιθανόν και άλλες απώλειες» – «Ετσι είναι τα πράγματα»
- Κύπρος: H βρετανική βάση στο Ακρωτήρι «χτυπήθηκε από drone» – Σε «κατάσταση υψηλού συναγερμού»
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Απειλούμαστε;
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 02.03.2026]
- Παιανία 2026: Ανεβαίνει ο Μίλτος Τεντόγλου, έκανε 8,22μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (vid)
- Η ΕΕ ζητά πλήρη σεβασμό του διεθνούς δικαίου – Αλλά καλεί το Ιράν να σταματήσει τις επιθέσεις
