Τις προτάσεις της για την εφεδρεία παρουσίασε η ΝΔ στην τρόικα
Με ανταλλαγή απόψεων για το σύνολο της οικονομικής πολιτικής, για το θέμα του προϋπολογισμού, καθώς και της εργασιακής εφεδρείας, ολοκληρώθηκε η συνάντηση, διάρκειας 75 λεπτών, που είχε ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς με τα στελέχη της τρόικας.
Με ανταλλαγή απόψεων για το σύνολο της οικονομικής πολιτικής, για το θέμα του προϋπολογισμού, καθώς και της εργασιακής εφεδρείας, ολοκληρώθηκε η συνάντηση, διάρκειας 75 λεπτών, που είχε ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς με τα στελέχη της τρόικας.
Σύμφωνα με πληροφορίες για το θέμα της εφεδρείας η τρόικα συμπλέει με την πρόταση της κυβέρνησης για το 2011, ενώ για το 2012 δεν φαίνεται να έχουν ακόμα κατασταλάξει.
Ο πρόεδρος της ΝΔ ανέπτυξε την πρότασή του για την εφεδρεία και τόνισε το δημοσιονομικό όφελος που μπορεί να έχει η εφαρμογή της, καθώς δεν προβλέπονται στο σχέδιο της ΝΔ απολύσεις στο δημόσιο τομέα.
Τον κ. Σαμαρά συνόδευαν στη συνάντηση ο αντιπρόεδρος του κόμματος κ. Σταύρος Δήμας και συνεργάτες του προέδρου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Καιρός: Συνεχίζεται η κακοκαιρία, με ισχυρά φαινόμενα και πτώση θερμοκρασίας – Πού αναμένονται καταιγίδες
- Φταίει η Τεχνητή Νοημοσύνη που μιλάμε πιο απότομα;
- Παναθηναϊκός: «Το ποσοστό μεταπώλησης που διατήρησε η Χάποελ Μπερ Σεβά στον Κάνγκουα»
- Τραμπ: Επιβεβαίωσε την επίσκεψη Νετανιάχου στις ΗΠΑ την επόμενη εβδομάδα
- Fuel Prices Drop Until the End of August For Both Gas And Diesel
- Τριάντα ευρώ ο ένας – Πώς οι αναπτήρες έγιναν εργαλείο επιβίωσης στη Γάζα
- Συνταγή: Matilda cake
- Αλ Χαμιντίγια: Κρητικοί και η διάλεκτός τους, επιβιώνουν στη Συρία 130 χρόνια μετά την μετανάστευσή τους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442