Συνελήφθησαν δύο ληστές, που έστηναν ενέδρες σε ηλικιωμένους έξω από τράπεζες
Ενέδρες έξω απο τράπεζες έστηναν δύο 25χρονοι, άρπαζαν τις τσάντες κυρίως ηλικιωμένων ατόμων, που έκαναν αναλήψεις χρημάτων. Oι δράστες συνελήφθησαν από άνδρες της ομαδας ΔΙΑΣ στις Αχαρνές, λίγο μετά την τελευταία τους επίθεση και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.
Ενέδρες έξω απο τράπεζες έστηναν δύο 25χρονοι, άρπαζαν τις τσάντες κυρίως ηλικιωμένων ατόμων, που έκαναν αναλήψεις χρημάτων.
Oι δράστες συνελήφθησαν από άνδρες της ομαδας ΔΙΑΣ στις Αχαρνές, λίγο μετά την τελευταία τους επίθεση, κατά την οποία ο ένας αφαίρεσε με τη χρήση βίας από 63χρονη πορτοφόλι, που περιείχε 450 ευρώ, βιβλιάριο καταθέσεων και την αστυνομική της ταυτότητα.
Στη συνέχεια, επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο, όπου τον ανέμενε ο συνεργός του. Δεν πρόλαβαν, ωστόσο, να απομακρυνθούν.
Από την προανάκριση, που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Αχαρνών, προέκυψε ότι το τελευταίο δεκαήμερο οι δύο 25χρονοι διέπραξαν με τον ίδιο τρόπο, τρεις ληστείες (δύο στις Αχαρνές και μία στον Γέρακα) σε βάρος ατόμων, που μόλις είχαν κάνει ανάληψη χρημάτων από υποκαταστήματα Τραπεζών.
Στις δύο πρώτες άρπαξαν 6.000 και 10.000 ευρώ και στην τρίτη, 6.000 ευρώ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων