Οι Λιούμπομιρ Φέισα και Μάρκο Πάντελιτς συμπεριλαμβάνονται στους ποδοσφαιριστές προς τους οποίους ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας, Βλάντιμιρ Πέτροβιτς, απηύθυνε πρόσκληση ενόψει των αγώνων με την Ιταλία και τη Σλοβενία, για την προκριματική φάση του Euro 2012. Εκτός των προαναφερόμενων άσων του Ολυμπιακού, στην αποστολή θα συμμετάσχουν επίσης και οι: Γιοργκάτσεβιτς, Κάχριμαν, Σαράνοφ (τερματοφύλακες), Ιβάνοβιτς, Τόμοβιτς, Σούμποτιτς, Βίντιτς, Μπίσεβατς, Βίλοτιτς, Ράικοβιτς, Κολάροφ, Τόσιτς (αμυντικοί), Στάνκοβιτς, Κουζμάνοβιτς, Πέτροβιτς, Νίνκοβιτς, Κράσιτς, Τόμιτς, Τόσιτς, Λιάιτς, Γιοβάνοβιτς (μέσοι), Ζίγκιτς, Μρτζα (επιθετικοί).
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.