Μετά τις δύο ημέρες ρεπό που είχαν, οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις. Πέντε παίκτες υποβλήθηκαν σε εργομετρικές εξετάσεις, ενώ απουσίαζε έχοντας πάρει άδεια από την διοίκηση ο Κουίνσι Οβούσου.
Μετά τις δύο ημέρες ρεπό που είχαν, οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις. Πέντε παίκτες υποβλήθηκαν σε εργομετρικές εξετάσεις, ενώ απουσίαζε έχοντας πάρει άδεια από την διοίκηση ο Κουίνσι Οβούσου.
Στη προπόνηση της Τρίτης, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις αντοχής και ακολούθως έπαιξαν δίτερμα με περιορισμούς.
Ατομικά προπονήθηκαν οι Ρούντολφ, Τοτσέ και Μαρίνος, ενώ οι Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Βύντρα, Σιμάο και Καντέ υποβλήθηκαν σε εργομετρικές εξετάσεις.
Σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Πετρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος και Νίνης.
Από την προπόνηση απουσίαζε ο Κουίνσι με άδεια για προσωπικούς λόγους, καθώς και ο Φουρλάνος λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Νέων.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.